Goedemorgen,

Met nog minder dan 5 maanden te gaan zien we dat de kaartverkoop voor Nirwana Tuinfeest erg hard gaat. Voor de zaterdag zijn zelfs al 80% van de beschikbare kaarten verkocht… Erg mooi om te zien dat iedereen er weer veel zin in heeft en dit is een mooie extra motivatie om alles in de komende maanden op orde te brengen voor een ontzettend mooie editie!

Maar we willen natuurlijk ook zeker weten dat iedereen uit Lierop die erbij wil zijn er ook bij kan zijn. Vorige editie hebben we gezien dat veel dorpsgenoten helaas toch mis hadden gegrepen toen het uitverkocht was.

Vandaar dat we via deze weg willen waarschuwen om op tijd een kaartje te kopen! Op dit moment is voor de vrijdag 42% van de beschikbare kaarten verkocht en voor de zaterdag al meer dan 80% van de beschikbare tickets. De 2-dagenkaaten gaan nog harder en daarvan is tot nu 90% van de beschikbare kaarten verkocht. Dus waarschuw je vrienden, familie en buren en wacht niet te lang.

Heb je geen kaartje gehaald omdat je (wederom) van plan bent om te komen helpen? Dan nemen we binnenkort contact op, als je de vorige editie hebt geholpen als vrijwilliger kun je er vanuit gaan dat je nu ook kunt helpen.

En voor wie het gemist heeft: twee weken geleden hebben we ons programma compleet gemaakt! Deze volledige line-up en de ticketshop vind je via www.nirwanatuinfeest.nl

Groet,
Ronald
Namens Nirwana Tuinfeest