Dat deze editie van Nirwana’s Tuinfeest uitverkocht zou raken zat er al langer aan te komen. Rond de 12000 bezoekers zullen over ruim een week weer aanwezig zijn om er een mooi feest van te maken met ‘voor-ieder-wat-wils’ muziek.

Het is overigens nog wel mogelijk om campingtickets of muntentickets met 10% korting te kopen!

PROGRAMMA:

Vrijdag 9 augustus:
Met Heideroosjes, The Darkness, Pennywise, Monster Magnet, Graveyard, NAVARONE, Andy Frasco, Equal Idiots en Agitator belooft de vrijdag van Nirwana Tuinfeest een geweldige dag te worden.

De deuren gaan deze dag om 14.30 uur open en het tijdschema zal snel bekend worden gemaakt!

Zaterdag 10 augustus:
Met Gogol Bordello, The Wombats, De Jeugd Van Tegenwoordig, NOVASTAR, The Amazons, Brass Against, Indian Askin, Nona, BOSKAT, Voltage & Vendetta Drive.

De deuren gaan deze dag om 12.30 uur open en het tijdschema zal snel bekend worden gemaakt!

Zondag 11 augustus is tributedag en dat is dit jaar niet anders!
Met Def Americans Johnny Cash Tribute, Randy Hansen plays Jimi Hendrix, Coldplace – Coldplay tribute band, Funky Monks (RHCP), Rivals – Kensington Tribute, Bon Scotch (AC /DC) & Alanis Morissette Tribute Band gaat dit helemaal goed komen dit jaar!

Voor de kinderen spelen Hippe Gasten 2 shows in de middag in de tent en is er dit jaar een nog groter terrein om te spelen!

Nirwana Tuinfeest zal afgesloten worden door een 1,5 uur durende show van The Dirty Daddies!!!!

De deuren gaan deze dag om 13.30 uur open en het tijdschema zal snel bekend worden gemaakt!

De zondag is gratis maar zoals de laatste jaren een reële mogelijkheid: vol = vol! Als je te laat bent moet je dan wachten tot anderen het terrein verlaten!

NIET ROKEN!
Zoals bekend mag er niet gerookt worden in de tenten en overkappingen op het festivalterrein. Houd hier aub rekening mee want de boetes zijn niet mals!!

Daarnaast worden er vanaf dit jaar geen sigaretten meer verkocht op het festivalterrein.