In zes voorstellingen brengt toneelvereniging De Speledonckers – met natuurlijk ook weer Lieropse inbreng – in september de voorstelling ‘De Storm’ in natuurtheater De Donck.

De Storm is een energieke, magische voorstelling vol humor en drama. De Storm is als een storm in je hoofd. Je wilt afrekenen met het verleden. Je wraakgevoelens uiten over alles wat je is afgepakt. Wraak kan zoet smaken maar maakt vergeving niet nog machtiger?

De regie is in handen van Ruud van Bree.

Het verhaal
De Storm is als een storm in je hoofd. Wat als je die Storm letterlijk kunt doen opsteken door te spelen met de mensen die jouw macht hebben ontnomen. Prospero, hertog van Milaan en machtig vorst wordt via een gemeen spel verbannen door de koning van Napels naar een verlaten eiland. Daar beheerst hij het leven van zijn dochter Miranda, de luchtgeest Ariel en de oorspronkelijke bewoner van het eiland, Caliban. Prospero zint op wraak en grijpt zijn kans wanneer een schip met daarop zijn aartsrivalen voorbijvaart. Na het ontketenen van een magische storm vergaat het koningsschip en spoelen de opvarenden op het eiland aan. Onder hen is Ferdinand, de koningszoon, die onmiddellijk zijn hart verliest aan de dochter van Prospero, Miranda. Wraak kan zoet smaken maar maakt vergeving niet nog machtiger?

De voorstelling

De Storm is een energieke, “magische” voorstelling vol humor en drama. Een voorstelling met allerlei verschillende personages, waardoor er voor bezoekers van alles te zien en te beleven is. Om het theater nog toegankelijker te maken voor iedere bezoeker zal er tijdens de voorstelling van zondag 1 september een gebarentolk aanwezig zijn. Voor meer informatie hierover kunt u e-mailen naar administratie@speledonckers.nl.

Data en tijden
zondag 1 september om 14.30 uur (gebarentolk aanwezig)
zaterdag 7 september om 20.00 uur
zondag 8 september om 14.30 uur
woensdag 11 september om 20.00 uur
zaterdag 14 september om 20.00 uur
zondag 15 september om 14.30 uur

Entree € 12,50 (vanaf 25 augustus)
Voorverkoop € 10 (tot en met 24 augustus)
 Zie ook www.speledonckers.nl

Openluchttheater De Donck is te vinden op Doncksedreef 3 in Someren. Het theater is rolstoelvriendelijk.