Op zaterdag 22 oktober organiseerde Oranjecomité Lierop voor het eerst een Halloween-evenement in de Lieropse bossen. Tijdens de volledig uitverkochte Halloween Witch Hunt stonden bezoekers oog in oog met heksen, bosmonsters en executeurs die hen de stuipen op het lijf joegen.

Bezoekers liepen een tocht van ruim 2,5 kilometer langs diverse taferelen en scare-actors. Ook werden twee spookhuizen opgebouwd in thema.

Bij de Blokhut konden bezoekers nagenieten. ‘Jagershuis en Herberghe de Coeckepanne deelden daar genereus soep en warme chocolademelk uit aan alle gasten. Het zorgde voor een sfeervol geheel.

Als organisatie kijken we terug op een geslaagde eerste editie en zijn we erg blij met de positieve reacties die we mochten ontvangen van de bezoekers.

Tijdens het evenement werden foto’s gemaakt door IgorFotografie. Deze zijn te bekijken in onze slapgalerij.

Via deze weg willen we alle betrokkenen en vrijwilligers bedanken, in het bijzonder Gemeente Someren, Scouting Lierop, Top Partyverhuur, Herberghe de Coeckepanne, ’t Jagershuis, Super Lierop Verhoeven, Autobedrijf Bas Verstappen, Teuneman Events, CorAudio, Freek Gerris Stagesupport, Trimsalon ’t Broekkantje, Klirrekast (Speledonckers), EHBO Someren, IgorFotografie en alle grimeurs onder leiding van Madelon Vervuren-Verrijt. Zonder hen was dit evenement niet mogelijk geweest.

Oranjecomité Lierop