In de zaalvoetbalcompetitie won Hurkmans met 2-4 van BekenHDSolar. Ralf Hurkmans scoorde 3x voor Hurkmans. De 4e treffer liet Max van Oosterhout aantekenen. Sem Leenen scoorde 2x voor BekenHDSolar, 2-4.

Bij Educontract tegen Loomans sloeg in de 29e minuut de doelman van Educontract met zijn vuisten niet tegen de bal maar opzettelijk tegen een tegenstander. Hij kon vervolgens na het tonen van de rode kaart door de scheidsechter de zaal verlaten. Educontract won deze topper tussen de nr. 2 en nr. 3 met 4-3 door doelpunten van Daan Hooglugt, Tom van Oosterhout, Sjoerd Hooglugt en Harm Gubbels. Voor Loomans scoorden Gijs Hurkmans(strafschop), Chris van Eijk en Ferry Donders, 4-3.

Jeuken kwam te kort tegen de snelle combinaties van ISM dat door Sem van den Nieuwenhof in de 4e minuut de score opende, 1-0. In de 10e minuut zorgde Joep van Deusen voor de 1-1. Zo’n 10 minuten ging het nog redelijke gelijk op maar twee doelpunten in de 18e minuut van Jeroen Gubbels en Rens Bekx nekten Jeuken. Twee treffers van Jeroen Gubbels in de slotfase bezorgden ISM de 5-1 overwinning.