In het laatste weekend voor de Passie is er weer volop gewerkt aan een optimale uitvoering bij de unieke buiteneditie van de Passie Lierop die a.s. zaterdag 2 april op een als arena omgebouwd Kerkplein meebeleefd kan worden.

We lazen de laatste berichten op de facebookpagina van de Passie gisteren en in het Eindhovens Dagblad van vandaag.
Bovendien zijn de ‘bouwers’ vanmorgen begonnen aan de opbouw van het podium op het kerkplein (zie enkele foto’s hieronder).

Bericht op de Facebookpagina van de Passie:
“De doorlooprepetities zitten erop, het wordt nu menens, maar dat mag ook want het was gisteren al behoorlijk indrukwekkend wat iedereen liet horen en zien. We konden nu ook constateren dat het geheel weer goed in elkaar zit. Onder begeleiding van de 9-koppige Passieband viel o.a. de prominentere rol van samenzang in deze Passie positief op evenals de zangkunsten van de solisten onder aanvoering van Mari Maas die de rol van Jezus op een geweldige manier neerzet. Andere verrassingen zijn er ook, dat wordt zaterdag voor de bezoekers op het sfeervol aangeklede kerkplein wel duidelijk. De lat ligt – zoals gewoonlijk in Lierop – bijzonder hoog, maar we zijn ervan overtuigt dat iedereen er zaterdag ruim overheen gaat.

Je mag dit eigenlijk niet missen! En na afloop naar de Vurherd voor een warme kop koffie en/of een drankje”.

Tickets: www.passielierop.nl

Zie HIER het bericht van Bart Werts in het Eindhovens Dagblad.