Nirwana Tuinfeest op zondag is de traditionele familiedag. Altijd mooi weer, gratis entree, goede tributebands. Pasgeborenen worden geshowd, families zien elkaar weer eens, vage vriendschappen worden versterkt. ’s Middags zijn de kinderen de hoofdgasten. Volop vermaak voor hen en de Hippe Gasten zorgen voor de vrolijke noot. Voor veel kinderen de eerste kennismaking met live muziek. En zo wordt de toekomst van het Tuinfeest weer veilig gesteld.

Uiteraard komen ook de volwassenen volop aan hun trekken. Goede tribute- en coverbands geven je het idee op een groot festival te zijn met grote namen. Een echte grote naam is Randy Hansen, een gitarist van wereldformaat. Hij zal nummers van Jimi Hendrix spelen waardoor de haarkleur voor het podium overwegend grijs zal zijn. Ook Lierop is weer vertegenwoordigd door Bon Scotch. Inmiddels uitgegroeid tot één van de beste AC/DC tributebands in Nederland. En wellicht ook daar buiten!

Afsluiter zijn wederom The Dity Daddies. Maar liefst anderhalf uur brengen ze hum mesh up show. Volop humor, spektakel en muzikaliteit.

Zo zijn dus alle ingrediënten aanwezig voor een topzondag voor jong en oud.

Ton