Wie dichtbij huis wil genieten van de meest bekende folkband van Nederland kan op vrijdag 1 maart nog terecht in de Ruchte.

Na drie decennia op het podium gaat Rapalje Celtic Folk Music nog altijd lachend door het leven. De groep heeft ontelbare grenzen overschreden, vele prijzen gewonnen en, gehuld in kilts, talloze avonturen beleefd.

Rapalje voelt als een familie die bij je over de vloer komt: elke show barst van de energie en gaat gepaard met veel humor en georganiseerde chaos.

Met deze gloednieuwe show verlegt de band wederom alle muzikale grenzen. Naast de bekende hits brengen ze nieuwe nummers en zelfgeschreven liederen waarin persoonlijke verhalen zijn verweven ten gehore.

Of je nu wordt meegesleept door hun opzwepende deuntjes, geïntrigeerd raakt door hun historische flair of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke live-ervaring, Rapalje is een band die je niet mag missen. Ze blijven de vlaggendragers van de folk- en Keltische muziek, en hun muzikale reis is nog lang niet voorbij.

Datum: 1 maart 2024
Aanvang: 20:00 uur
Bestellen: https://www.deruchte.nl/voorstelling/rapalje-schotse-avond/