Nog 150 dagen te gaan tot Nirwana Tuinfeest en we zien dat de kaartverkoop al erg hard gaat. De dagtickets voor de zaterdag zijn zelfs al uitverkocht… gaaf om te zien dat iedereen weer zoveel zin heeft in ons tuinfeest! Dat is een goede extra motivatie om de komende maanden alles voor te bereiden op een hele mooie 48e editie!

Natuurlijk willen we dat iedereen uit Lierop die erbij wil zijn er ook bij kan zijn. Vorige edities hebben we gezien dat veel dorpsgenoten helaas hadden misgegrepen toen het eenmaal uitverkocht was. Vandaar dat we via deze weg willen waarschuwen om op tijd een kaartje te bemachtigen.

Naast dat de dagkaarten voor de zaterdag volledig uitverkocht zijn, kun je voor de vrijdag en 2-dagenkaarten nog wel een ticket halen.  Voor de vrijdag is 45% van de beschikbare dagkaarten verkocht. De 2-dagenkaaten gaan ook erg hard en daarvan is tot nu 87% van de beschikbare kaarten verkocht. Dus zeker als je de zaterdag niet wilt missen: waarschuw je vrienden, familie en buren en wacht niet te lang!

Heb je geen kaartje gehaald omdat je (wederom) van plan bent om te komen helpen? Dan nemen we binnenkort contact met je op, als je de vorige editie hebt geholpen als vrijwilliger kun je er vanuit gaan dat je nu ook kunt helpen.

En voor wie het gemist heeft: vorige week hebben we ons programma compleet gemaakt!

Deze volledige line-up en de ticketshop is te vinden via www.nirwanatuinfeest.nl.

Groet, Ronald
Namens Nirwana Tuinfeest