We kunnen bekendmaken dat Dorpskwis Lierop 2023 doorgaat en er maar liefst 28 teams gaan strijden om die felbegeerde 1e prijs. Geweldig, wij zijn nu al trots! We gaan er weer een mooie editie van maken.

Voordat we gaan beginnen eerst nog even dit. Onze kwismaster Jan van Lieshout Sr. heeft aangegeven een stapje terug te doen. Hij stopt helaas als organiserend lid van onze dorpskwis maar blijft gelukkig op de achtergrond nog actief. Jan was verantwoordelijk voor de coördinatie en het maken van de kwisvragen, de PR en medeverantwoordelijk voor de opdrachten. Veel kwissers zullen gevloekt hebben op de moeilijke vragen van Jan.

Wij willen Jan heel erg bedanken voor de afgelopen jaren, de mooie kwissen, de moeilijke vragen, de ideeën, de veel te pittige tomatensoep van jullie Ine, maar vooral je gezelligheid tot in de vele late uurtjes! Tijdens de Dorpskwis Afterparty gaan we hier zeker nog op terugkomen!

In ons introfilmpje (zie hieronder) kwam ineens een BL’er (bekende Lieropenaar) voorbij, het zal jullie scherpe kwissers blik niet ontgaan zijn. Inderdaad Roland Maas hadden we verstopt in de film. Niet omdat dit een hint is die belangrijk is om te onthouden voor de kwis (of misschien wel…), Roland is onlangs toegetreden tot onze Dorpskwis organisatie en gaat de (zware) taak van Jan overnemen. We zijn er super blij mee, bedankt Roland dat je ons team komt versterken!

Voor de komende editie willen we iets nieuws proberen. Is het je niet gelukt om een team te formeren maar jij/jullie willen toch graag meedoen, meld je dan NU aan op onze website. Bij minimaal tien inschrijvingen vormen jullie een team.

Aarzel niet te lang, de inschrijving start 3 april en eindigt op 10 april. #meedoenisleuker

Kwissers, dit jaar wordt er weer eentje om niet snel te vergeten! De teams die zich ingeschreven hebben ontvangen binnenkort een bericht met verdere instructies. Wij duiken nu een paar maanden onder en gaan vol in de voorbereiding. We zien jullie in ieder geval op 30 september, houdt tot die tijd ogen en oren open.

Tot snel!
Organisatie Dorpskwis Lierop