Weet je hoe fijn het voelt als je iets voor een ander kan betekenen of heb je behoefte aan wat positieve aandacht?
Daar draait het om bij ‘Hartenwens’. Deze Stichting richt zich ook op Lierop als onderdeel van Groot Someren.

Kijk om je heen en bedenk voor wie je een leuke kleine wens kan bedenken. Waar word je blij van of waarmee kan je een ander blij maken?

In deze periode van Kerst en de laatste week van het jaar kunnen kleine wensen aangevraagd worden, die door andere inwoners van Lierop of Someren uitgevoerd kunnen worden.

Denk bijvoorbeeld aan iemand een bezoekje brengen die er zelf niet meer op uit kan gaan, met iemand een wandeling maken, iets lekker koken of bakken met of voor iemand die dat niet meer kan, met iemand fietsen op een duofiets. Er is genoeg te verzinnen.

Zeker in deze tijd kunnen we wel wat meer aandacht voor elkaar hebben, een ander een hart onder de riem steken.

Je kunt nog tot 1 januari je wens of dienst insturen naar Hartenwens.someren@gmail.com. Wensen worden wanneer mogelijk gedurende het nieuwe jaar vervuld. Privacygegevens blijven volledig anoniem en worden niet gedeeld.

Hartenwens bemiddelt tussen wensvrager en wensontvanger om alles verantwoord te organiseren.

Op het Wilhelminaplein in Someren staan ook dit jaar weer speciale ‘wensboompjes’ van Hartewens in de versierde hekken te vinden.

Op onderstaand filmpje van SIRIS-tv geeft initiatiefnemer Marlies Verschaeren tekst en uitleg over deze actie ‘Hartenwens’.

Op het Wilhelminaplein in Someren staan ook dit jaar weer speciale ‘wensboompjes’ van Hartewens in de versierde hekken te vinden.

Namens Stichting ‘Hartenwens’

Bron: Siris