In de strijd om de Roman Techno Cup behaalde Rehband een krappe overwinning op Van Gennip. Rehmand opende in de 14e minuut de score na een mooi actie, 1-0. Zes minuten werd een fout in de achterhoede van Van Gennip afgestraft, 2-0. Na een mooi 1-2tje maakte Guus Berkers er in de 22e minuut 2-1 van en schoot Chris Filippini in de 24e minuut raak, 2-2. Met nog 4 minuten te gaan wist Rehband te scoren in een fase waarin Van Gennip sterk in de aanval was; 3-2.
In de hoofdklasse hield Topparty ongeveer 15 minuten stand tegen Bij Willem. Op dat moment stond het 0-1 voor Bij Willem. Vanaf de 14e minuut liet Bij Willem Topparty alle kanten van het veld zien en bouwde aan een grote overwinning. Bij een stand van 0-3 redde Dirk Versteegden in de 16e minuut de eer voor Topparty. Eindstand 1-9.
In de 2e klasse had het Zunneke niet veel in te brengen tegen Egelantier. Het werd een 5-0 overwinning voor Egelantier.
Invaller doelman Toon Hesius moest het doel van Educontract verdedigen tegen Van Zoggel 2. Hij kon een nederlaag niet voorkomen. Hij kwam zwaar onder vuur te staan van de Van Zoggel aanvallers. Bij een 0-4 achterstand zorgde Bart van Brussel voor de 1-4 en bij 1-5 maakte Axel van der Biggelaar er nog 2-5 van; 2-6.
Hurkmans leverde een prima prestatie door koploper Ons Café op 1-1 te houden. In de 16e minuut schoot Willem Hurkmans de 1-0 binnen voor Hurkmans. Zeven minuten later werd de stand met een hard diagonaal schot gelijk, 1-1.