Van 30 mei tot 2 juni zal de 49ste Avond Wandel-4-daagse plaatsvinden in Mierlo. Dit jaarlijkse evenement trekt weer vele deelnemers uit het dorpen omstreken. Wandelaars die vier avonden lang genieten van de mooie omgeving en gezelligheid.

Het evenement is geschikt voor jong en oud. Voor verenigingen en scholen maar zeker ook voor de individuele wandelaar die reeds nu al gaan trainen voor de Kennedymars in Someren of de Nijmeegse Vierdaagse. Maar ook de recreatieve wandelaar is van harte welkom. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, 2,5 –  5 of 10 kilometer per avond.

De eerste avond start om 18:00 uur en alle deelnemers worden dan verwacht bij de startlocatie op het plein voor de kerk. Daar kunnen zij hun startbewijs ophalen bij Gasterij ’t Spitje. Na het startschot gaan de deelnemers van start en wandelen zij door het prachtige landschap van Mierlo.

Onderweg worden de deelnemers getrakteerd op mooie vergezichten, en een hapje of drankje bij de verschillende rustpunten. De tocht voert langs bos en heide en groene weides.

Elke avond is er een andere route uitgestippeld – waarbij ook een over de kaauwe grond – zodat de deelnemers steeds weer nieuwe plekken ontdekken.

Na de wandeling is er nog volop gelegenheid om na te genieten op het terras van Gasterij ’t Spitje.
Al met al belooft de 49ste Avondwandel 4-daagse in Mierlo weer een groot succes te worden.

Deelnemers kunnen zich nog inschrijven via de website van het evenement. www.4daagsemierlo.nl.
Inschrijfkosten per persoon is 4 euro en kan tot 25 mei. Daarna kan men enkel inschrijven op 30 mei op de startlocatie.

Wij hopen u te mogen begroeten om samen te genieten van 4 prachtige wandeltochten door de mooie omgeving van Mierlo.

Pieter Verbeek
Voorzitter Stichting Avond Wandel-4-daagse Mierlo