Carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes Lierop gaat flink uitpakken tijdens komende carnaval. Ook dit jaar is er weer plaats ingeruimd voor enkele lokale en landelijke topartiesten. Alle carnavalsdagen zijn geheel gratis te bezoeken en voor iedereen toegankelijk!

Zaterdag 10 februari:
Optocht en Optocht Afterparty

Vanaf 14.00 uur is zaal de Vurherd geopend en zal de optocht aantrekken vanaf de Hogeweg in Lierop. De Afterparty van de optocht vindt plaats in de Vurherd. Hier zal o.a. de prijsuitreiking van de optocht zijn, maar ook de uitreiking van de winnaar van het Blauwe Kei zoeken. De middag en avond zal omlijst worden door diverse artiesten als Dansado en de Feestmeester, Opgeblazen, Peter van Wanrooy en Fatguys.

Zondag 11 februari:
Jeugdboerenbruiloft met boerenkoffietafel

Op carnavalszondag wordt er gestart met een heuse boerenkoffietafel welke om 11.11 uur start in De Vurherd. Een goede bodem leggen voor de geweldige Jeugdboerenbruiloft die vanaf 12.45 uur zal starten. Niemand minder dan Jeugdboer Stan Kusters en Jeugdboerin Aukje Brusselers zullen in het onecht aan elkaar verbonden worden onder toeziend oog van hun getuigen Giel Kusters en Tim van Lieshout en natuurlijk al hun Lieropse vrienden en familie.

Maandag 12 februari:
Tik ‘m aandag

Carnavalsmaandag staat al enkele jaren in het teken van het mooiste en meest hilarische evenement van de regio; Tik ‘m aandag! Om 12.00 uur gaan de deuren van de foyer in de Vurherd los waarna er om 12.30 uur in de grote zaal aan lange tafels heerlijk vet geluncht gaat worden. Bijna 25 teams gaan tegen elkaar strijden met lachwekkende spellen om de felbegeerde wissel-scepter. Tussendoor kan er gezongen worden met de Carna Cantus van de Koepelbloazers en zullen diverse lokale artiesten de middag onvergetelijk maken. Na afloop zal Top-DJ Draaimakers het feest verder voortzetten. Dit maakt Tik ‘m aandag bij uitstek het evenement waarbij zowel teams als bezoekers en jong en oud zich kan vermaken!

Dinsdag 13 februari:
Stuiterbal en afsluiting

Dinsdagmiddag staat in het teken van de jeugd. Speciaal voor hen wordt weer het inmiddels bekende ‘Stuiterbal’ georganiseerd in OJC Nirwana. Vanaf 14.00 uur zal het feest daar losbarsten. Aan het einde van de middag kan er nog even goed gegeten worden alvorens vanaf ongeveer 19.00 uur de afsluiting plaats zal vinden.