Tijdens een spectaculaire onthulling is Boy Joosten tevoorschijn gekomen als nieuwe regent van het Kaauw Voetenland. Prins Boy d’n urste wordt bijgestaan door zijn broer Martien en diens partner Carina als adjudantenpaar. Bij de jeugd is Sven Maas de nieuwe jeugdprins geworden en hij wordt komend seizoen geholpen door adjudante Pien Rutten. Het jeugdboerenbruidspaar is Aukje Brusselers en Stan Kusters en de getuigen zijn Tim van Lieshout en Giel Kusters.

Prins Boy d’n 1e
Boy(ke) Joosten is 36 jaar oud en geboren en getogen in Lierop. Hij woont inmiddels aan het Stadhuisplein in Tilburg, maar keert speciaal voor de gelegenheid terug naar het ouderlijk huis aan de Vaarsehoef 8.
De 36e regent van Kaauwvoetenland is werkzaam bij Schrobbelèr, de Tilburgse kruidenlikeur, als manager rondleidingen. Winnaar van het leukste uitje van Brabant 2023 volgens de ANWB.
Hij is al 5 jaar lid van de Amusementscommissie van De Kaauw Voetjes en sinds 2016 presentator onthulling jeugdhoogheden. Spits van RKSV Sarto 7 te Tilburg. Nog altijd rustend lid van SV Lierop. Hij is daarnaast al negen jaar presentator/speaker van de Toer dur Lierup.
Als voormalig kok kookt hij nu nog in zijn vrije tijd voor vrienden en bij de kookclub. Ook borrelt hij graag met zijn VAC-broeders (De Vrijdag-Avond-Club), de naam van zijn Lieropse vriendenclub. En als het uitkomt pikt hij met zijn hardloopvrienden een halve marathon in een Europese stad mee.

‘Ik vind het een grote eer dit jaar voorop te mogen gaan bij De Kaauw Voetjes en ga er samen met mijn broer Adjudant Martien en zijn vrouw Carina, de raad van elf en de jeugd een fantastische carnaval van maken!’

Adjudantenpaar Martien en Carina
Martien Joosten werd 37 jaar geleden geboren in Lierop, ruim 1 jaar na de geboorte werd zijn broertje en hoogheid Prins Boy d’n 1ste geboren.
Inmiddels woont Martien in Lierop op de Duinerweg, is hij getrouwd met Carina Joosten (36) en samen hebben zij drie kinderen: Morris(7), Wies(5) en Neeltje(2).
Martien werkt als Intensive-Care en Cardiac Care verpleegkundige in het Maxima MC te Veldhoven en voor Defensie. Daarnaast geeft hij onderwijs in de Acute zorg over ritme- en geleiding aan de Academie van het MUMC+. Hij is mede eigenaar van de website ECGacademie.nl waar je alles kunt leren over het lezen van een elektrocardiogram. Martien doet aan crossfit, wielrennen en hardlopen en is te vinden achter een van zijn vele BBQ’s. Teven is hij Lid van de Raad van Elf en is hij een van de Heeren van de Blauwe Kei die het mooiste spel van het jaar organiseren voor de Kaauw Voetjes.

Carina is 36 jaar geleden geboren in Someren. Ze werkt bij Carmeleon als adviseur particulieren verzekeringen en schade behandelaar.
Carina haar hobby’s zijn maken van kleding en wandelen Ze is eveneens lid van de Raad van Elf en jeugd Adjudant geweest bij C.V. de Meerpoel.

‘Samen met Zijne hoogheid Prins Boy d’n 1ste, De raad van Elf, Jeugdraad, alle Kaauwvoetjes en omliggende carnavals verenigingen gaan wij er een gezellig en fantastische carnaval van maken dit jaar’,

Zie ook de website van de Kaauw Voetjes.