Zondag 19 november aanstaande zal de tweede editie plaatsvinden van het Wintercafé Lierop in de foyer van de Vurherd. Ditmaal zal de jonge band Sea on Fire met Lieropse en Astense roots optreden. Dit doen ze niet helemaal alleen deze keer. Ze hebben enkele lokale muzikale vrienden te gast die allemaal hun opwachting zullen maken op het podium met de band. Het beloofd dus een waar feest van herkenning te worden deze middag.

De eerste editie van het Wintercafé in de foyer van de Vurherd Lierop was met recht een voorzichtig succes te noemen. Er werd genoten van een heerlijk herfst speciaalbiertje, wijntje of non-alcoholische versnapering met daarbij de klanken van de geweldige live-band Brother Moon.

De tweede editie zal daarop een passend vervolg geven. Deze keer dus met de jonge honden van Sea on Fire met daarin flink wat regionale roots. De band speelt eigen muziek maar zal speciaal voor deze gelegenheid ook enkele leuke covers spelen met lokale “vrienden” van de band. Zo zal o.a. Leon Verstappen, Piet Wijlaars, Lotte van Lieshout, Sjan Gubbels, Marijke Meulendijks, Jan Berkers en Yvon van den Burg het podium betreden.

Ook deze middag kan iedereen weer genieten van een heerlijk drankje en hapje en gezelligheid. De deuren van de foyer in de Vurherd Lierop gaan om 15.00 uur los en de entree is uiteraard weer geheel gratis!

Jan van Lieshout jr
namens organisatie