In verband met de Dutch MX Season Opener op 5 maart a.s. is het circuit in Lierop vanaf afgelopen zaterdag 4 februari t/m woensdag 22 februari iedere woensdag en zaterdag voor iedereen voor vrije trainingen geopend.

Aanmelden kan via de website van MAC Lierop.

Trainingen in Lierop met zowel KNMV als MON Licentie
MAC Lierop is ondanks lid geworden van Motorsport Organisatie Nederland. Dit betekend dat je vanaf nu naast de KNMV nu ook met een MON licentie op circuit De Herselse bossen in Lierop kunt trainen.

Inschrijving Dutch MX Season Opener Lierop
De interesse in de wedstrijd is groot! De rijders die deel willen nemen kunnen zich aanmelden voor de wedstrijd! De inschrijving loopt volledig via de Licence2Race-app. Dit kan alleen als iemand in een ONK klasse geregistreerd staat bij de KNMV. De Licence2Race-app is gekoppeld aan het KNMV licentiesysteem en daarmee wordt het voor alle rijders en voor de organisator veel makkelijker om de inschrijving te regelen.

Heb jij de Licence2Race-app nog niet gedownload op je smartphone en je wilt deelnemen, dan zal je dit eerst moeten doen. Alle informatie staat op de website: www.maclierop.nl/inschrijven.

Er is een maximaal aantal deelnemers dat in iedere klasse kan deelnemen, als er geen ticket meer beschikbaar is dan is het maximale aantal inschrijvingen al bereikt.