Carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes gaat flink uitpakken tijdens komende carnaval. Dit jaar is er zelfs plaats ingeruimd voor enkele lokale en landelijke topartiesten.

Alle carnavalsdagen zijn geheel gratis te bezoeken en voor iedereen toegankelijk!

Zaterdag 18 februari:
Optocht en Optocht Afterparty
Vanaf 14.00 uur is zaal de Vurherd geopend en zal de optocht aantrekken vanaf de Hogeweg in Lierop. Dit jaar is de route iets aangepast dus check evt. de website voor de actuele route. De Afterparty van de optocht vindt plaats in de Vurherd. Hier zal o.a. de prijsuitreiking van de optocht zijn, maar ook de uitreiking van de winnaar van het Blauwe Kei zoeken.
De middag en avond zal omlijst worden door diverse artiesten als Wilfried Wildschwein en DJ’s Turbo Team en Fatguys.

Zondag 19 februari:
Jeugdboerenbruiloft met boerenkoffietafel
Op carnavalszondag wordt er gestart met een heuse boerenkoffietafel welke om 11.11 uur start in De Vurherd. Een goede bodem leggen voor de geweldige Jeugdboerenbruiloft die vanaf 12.45 uur zal starten. Niemand minder dan Jeugdboer Guus Kusters en Jeugdboerin Puck Rutten zullen in het onecht aan elkaar verbonden worden onder toeziend oog van hun getuigen Jens Adriaans en Keet vd Zanden en natuurlijk al hun Lieropse vrienden en familie.

Maandag 20 februari:
Tik ‘m aandag
Carnavalsmaandag staat al enkele jaren in het teken van het mooiste en meest hilarische evenement van de regio; Tik ‘m aandag! Om 12.00 uur gaan de deuren van de foyer in de Vurherd los waarna er om 12.30 uur in de grote zaal aan lange tafels heerlijk vet geluncht gaat worden. Bijna 25 teams gaan tegen elkaar strijden met lachwekkende spellen om de felbegeerde wissel-scepter. Tussendoor kan er gezongen worden met de Carna Cantus van de Koepelbloazers en zullen diverse lokale artiesten de middag onvergetelijk maken. Na afloop zal Top-DJ Draaimakers en niemand minder dan Tim Schalkx (bekend van de mega-hit “Ferry de roze flamingo”) het feest verder voortzetten (zie hier eventueel bio Tim). Dit maakt Tik ‘m aandag bij uitstek het evenement waarbij zowel teams als bezoekers en jong en oud zich kan vermaken!

Dinsdag 21 februari:
Stuiterbal en afsluiting
Dinsdagmiddag staat in het teken van de jeugd. Speciaal voor hen wordt weer het inmiddels bekende ‘Stuiterbal’ georganiseerd in OJC Nirwana. Vanaf 14.00 uur zal het feest daar losbarsten. Aan het einde van de middag kan er nog even goed gegeten worden alvorens in residentie Café de Zwarte Uil vanaf ongeveer 19.00 uur de afsluiting plaats zal vinden.