Wie dichtbij huis wil genieten van een avond die je nog nooit gezien hebt kan op vrijdag 21 april terecht in de Ruchte.

Hoe vaak gaat het bij het koffiezetapparaat op je werk niet over grote onderwerpen zoals de oplossingen voor klimaatverandering, de stikstofcrisis of wat er nou precies voor de oerknal was? Gaan discussies op social media over lastige kwesties als bestaat buitenaards leven, is kernenergie nuttig, waarom dromen we, hoe lossen we de huizencrisis op, wanneer nemen computers mijn baan over en waarom worden vogels niet geëlektrocuteerd als ze op stroomleidingen zitten?

Deze en meer belangwekkende kwesties worden behandeld in Diederik’s nieuwe voorstelling: Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen. Eén avond en je kunt gegarandeerd meepraten met de belangrijkste onderwerpen die vandaag de dag spelen. Diederik legt met humor en simpele voorbeelden uit wat er speelt zodat het publiek zelf een standpunt in kan nemen.

Stel je vraag
Voorafgaand aan de voorstelling kan het publiek zelf vragen voor Diederik opschrijven en in een daarvoor bestemde EHBMO doos stoppen. Deze vragen worden vervolgens tijdens de voorstelling door Diederik vakkundig en zo goed mogelijk beantwoord.

Kortom een avond vol vermaak en stiekem ook wat opsteken. Wie weet wordt je eigen vraag ook nog beantwoord. Een avond zoals je nog nooit gezien hebt.

Datum: 21 april 2023
Ticketprijs: 21,00 euro – inclusief pauzedrankje
Genre: theatercollege
Aanvang: 20:00 uur
Bestellen: https://www.deruchte.nl/voorstelling/diederik-jekel/

Algemene informatie:
De Ruchte Someren – Laan ten Roode 71 – 5711 GB Someren
0493 44 11 44 – info@deruchte.nlwww.deruchte.nl