Als alles ‘normaal’ was geweest had de tuin bij Nirwana er op deze Tuinfeestzondag heel anders uitgezien. De setting was vanwege veel, zo niet alles bepalende coronaperikelen, volkomen anders. Waar we gewend waren ons op Tuinfeestzondag tussen mensenmassa’s voort te bewegen werd er nu, netjes met tweeën zittend aan tafeltjes, genoten van wat het nu ook totaal andere programma in de middag bracht… Kiki Busio en Rob Scheepers, aangevuld met DJ Strictly Stephanie.

Volgens de reacties was het erg gezellig. Als Rob Scheepers op het programma staat weet je zeker dat er gelachen wordt en zo was het ook nu. “Lang niet meer zo gelachen, helemaal top!!” was een van de reacties. Voor de prima muzikale invulling zorgde de 27-jarige Kiki Busio die samen met haar gitaar en haar zelfgebouwde en daarmee unieke lampenkist de uitverkochte tuin vermaakte.

Ook ’s avonds was het bij de extra voorstelling, waarin Rob Scheepers de hoofdrol speelde en JW Roy voor de muzikale invulling zorgde, uitverkocht en super gezellig.

Op naar volgende week wanneer de derde en laatste – ook uitverkochte – Borreltuin plaats zal vinden met Tim Akkerman, de Helmondse rockers van Voltage en Indyana & Kelsey and the Universe. Tussen hun optredens door zorgt De Vinyl Bus van Guus Hurkmans weer voor fijne plaatjes.

Zie eventueel ook de foto’s die onze slaponlinefotograaf Peter afgelopen zondag maakte.