Onder prachtige weersomstandigheden kon afgelopen zondag het traditionele familietoernooi plaats vinden op sportpark de Renkant. De organisatie had het weer prima voor elkaar en samen met het scheidsrechters-team en het niet onbelangrijke kantinepersoneel zorgden zij weer voor een mooie dag met de familie van den Nieuwenhof – die er ook al in 2016, 2018 en vorig jaar met de beker vandoor gingen – als ‘bekende’ winnaar. Dit ging echter niet zo gemakkelijk want er was in de finale tegen de familie van Bussel – net als vorig jaar tegen de familie Bekx – een strafschoppenserie nodig om als winnaar te kunnen gaan feesten. Eén uitstekende redding van Han Maas bij de vijf strafschoppen van de familie van Bussel was voldoende voor de overwinning.

De 8 teams zorgden voor een sportieve strijd en er waren gelukkig geen zware blessures. Bovendien was de opkomst van de aanhang en bezoekers weer groot zodat de gezelligheid die bij dit toernooi hoort weer volop aanwezig was.

De Henk Vaes sportiviteitsbeker was dit jaar voor de familie Hurkmans. De kleindochters van Henk reikten de beker uit aan Willem Hurkmans.

Ook de Jan van Seggelen wisseltrofee werd door hen uitgereikt op verzoek van Anneke van Seggelen die nog wel een consumptie voor de winnaars beloofde.

Het bleef nog lang gezellig en druk in de kantine en vele prijswinnaars van de geweldige loterij werden blij gemaakt met prachtige prijzen.

Hieronder de eindstand.
1. Familie van den Nieuwenhof
2. Familie van Bussel
3. Familie van Lierop
4. Familie Bekx
5. Familie Hurkmans
6. Familie van Lieshout
7. Familie van de Ven
8. Familie Hesius

Zie de foto’s in onze slapgalerij.