De recepties van Prins Marcel en Prinses Eline vonden enkele weken geleden plaats in de Vurherd, de nieuwe thuislocatie van de Kaauw Voetjes die zich weer eens bewees als een geweldige oplossing voor de festiviteiten van de Kaauw Voetjes.

Zowel zaterdag bij de receptie van Prins Marcel II, prinses Marja en adjudantenpaar Bob en Chantal, als zondag bij de receptie van Jeugdprinses Eline I, adjudant Jort en de jeugdraad, was het druk en gezellig in de Vurherd en waren er volop complimenten voor de aankleding van de zaal en foyer. Het zag er prachtig uit!

Familie, vrienden, kennissen en verenigingen kregen volop de gelegenheid om de hoogheden te feliciteren.

Ook waren er volop complimenten voor het loslaten van de traditionele opzet van de Prinsenrecepties bij de carnavalsverenigingen. Geen ellenlange speeches en huldigingen van bezoekende carnavalsverenigingen maar in plaats daarvan een gezamenlijke kort alternatief zodat er snel gefeest kon worden en dat beviel uitstekend. 

Intussen zijn er films en foto’s (gemaakt door Peter Maas) geplaatst op de website van de Kaauw Voetjes (foto’s van jeugdreceptie op zondag volgen zsm.).