Meneer Monster  terug in de Ruchte

Wie dichtbij huis wil genieten van de speciale sneeuw-editie van de succesvoorstelling ‘De Gruffelo’ kan op 15 januari terecht in de Ruchte.

Neem je muts en handschoenen mee en geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap. ‘De Gruffalo’ is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Deze succesvoorstelling van Meneer Monster is een bewerking van het meesterlijke kinderboek ‘De Gruffalo’ van Julia Donaldson & Axel Scheffler. Met sneeuwballengevecht na afloop in de zaal.

Meneer Monster
Theatergroep Meneer Monster is onder andere bekend van de succesvoorstellingen ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ en ‘Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’.

Tip van de programmeur
Los van het feit dat deze voorstelling een vertaling is van de kinderbestseller ‘De Gruffalo’, moet je deze voorstelling vooral zien omdat het een productie is van Meneer Monster. Zij staan al een aantal jaar in ons theater met kleine, ontzettend grappige en superleuke kindervoorstellingen.

De spelregels zijn duidelijk; de theatertribune gaat opzij en je zit in een intieme setting op gymbankjes op de vlakke vloer. Zowel voor de kinderen als voor de (groot)ouders geweldig om te beleven.

Datum: 15 januari 2023
Ticketprijs: 14,00 euro
Aanvang: 14:00 uur
Bestellen kan HIER