Een écht podium, een afgeladen vol Nirwana en veel enthousiasme waren gisterenavond op de derde dag van de Jeugdvakantieweek de ingrediënten voor Lierop’s got Talent. Van dans- tot zang-acts, van moppenvertellers tot goochelaars, van een écht muzikaal trio tot een échte grappige smurf… alles kwam voorbij tijdens de door Koen Sijbers gepresenteerde Lieropse versie van Holland’s got Talent. Tel daarbij de reclamespotjes die een dag tevoren door Peter Maas werden opgenomen en tussen de optredens in enkele reclameblokken vertoond werden en je hebt een mooie avond.
De jury, bestaande uit Sylvia Sijbers en Yvonne Hurkmans had geen gemakkelijke taak om de winnaars te bepalen maar kwamen daar uiteindelijk wel uit. Moppenverteller Nelis vd Zanden werd winnaar en ook de meidengroep YMCA mocht de prijs in ontvangst nemen.
Ook werd door voorzitster Yvonne Hurkmans nog afscheid genomen van Geeke Bossong en Heidie vd Zanden. Zij werden voor hun jarenlange inzet voor het Jeugdvakantiewerk in de bloemetjes gezet.
Daarna konden de belangstellenden nog naar het terrein bij de blokhut om de bouwwerken te aanschouwen.

Vandaag wordt de sportdag gehouden.
Van 10.00 tot 12.00 Onderbouw.
Van 13.30 tot 15.30 uur Bovenbouw
Zie enkele foto’s van Lierop’s got Talent in onze fotogalerij