Binnen enkele weken, op 11 november a.s., weten we wie de nieuwe Prins van de Kaauw Voetjes wordt. Ook de andere hoogheden zullen dan bekend worden. Op die dag zal ook de huidige Prins, Prins Paul d’n 1e, afscheid nemen. Normaliter gaan oud-prinsen bij SLAP. Dit gaat echter niet vanzelf!

Zo kon het gebeuren dat afgelopen zaterdag Prins Paul een examen moest afleggen om toetrede te kunnen doen tot de Stichting Lierupse Aauw Prinsen. SLAP dus. Deze keer ging de communicatie vooraf via facebook, vandaar ook dat er met Lierop kermis geen tot op dat moment traditionele enveloppe bij de Prins is bezorgd.

Ook de examenavond was in een nieuw jasje gestoken. Het waren deze keer niet alleen jasjes maar groene en blauwe kledingstukken. Blauw als kleur van zijn vrienden van de Koepelbloazers en Groen, de kleur van SLAP. Wanneer de opdracht goed was kreeg hij iets groens aan en wanneer fout dan werd het blauw. Zo kon er ook niet achteraf gemarchandeerd worden. Na elke opdracht was de stand bekend.

Het werd een super gezellige avond en zonder in detail te treden. Paul is ECHT geslaagd! De traditionele oberopdracht en de late sluitingstijd waren overigens nog wel als vanouds.

Zie ook de foto’s in onze slapgalerij.