Op zaterdag 4 februari staat St. Tropez in Nirwana. Dit is een nieuwe Yachtpunk band uit Amsterdam. De leden van Go Back To The Zoo besloten om een nieuwe band te beginnen, met nieuwe muziek. De laatste keer dat de mannen van Go Back To The Zoo het podium betraden was op Nirwana Tuinfeest 2015.
De vorig jaar uitgebrachte EP werd meteen opgepikt door hippe Engelse muziekblogs als DIY en NME. Sindsdien maakt St. Tropez veel indruk met hun live shows, van popronde tot Noorderslag en op verschillende festivals in binnen- en buitenland. De Support act van deze avond is ’90 Day Jane’.
Na het samensmelten van twee ervaren bands (Stone44 en Failer) werkt 90 Day Jane enthousiast aan een eigen repertoire en een strakke liveshow. Dit is niet zonder succes! Inmiddels zijn we ruim 50 live-shows verder en zijn de kritieken lovend. 90 Day Jane is een band met een enorme drive die vol enthousiasme en plezier op het podium staat. Heb je zin in een gezellige avond? Zorg dan dat je erbij bent. Tickets zijn verkrijgbaar via www.nirwana.nl
We zien jullie op zaterdag 4 februari!
Deuren open: 20:00 uur// entree voorverkoop: € 6,00 // entree dagkassa: € 7,00