In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie opende Bart Sijbers met een snoeihard schot in de 11e minuut de score voor Van Gennip tegen Steenstra. Vervolgens werd de druk op Van Gennip door Steenstra vergroot. In de 16e minuut kwam Steenstra na een bombardement van gestopte schoten eindelijk raak, 1-1. Beide teams deden er van alles aan om de score de veranderen maar het bleef bij dit gelijkspel.
Topparty bouwde in de eerste 20 minuten een mooie 3-0 voorsprong op tegen Rehband door doelpunten van Hidde Maas (12e) en Ralf van de Laar (17e, 20e). In de 25e minuut scoorde Rehband tegen, 1-3. In de 29e minuut schoot Dirk Hesius Topparty naar de 1-4 voorsprong. Na een aantal pogingen kwam Rehband in de laatste minuut nog op 2-4.
CuundersGlashelder is de laatste tijd goed bezig. Ze hebben zich inmiddels in de subtop genesteld en dat ondervond Educontract. Het werd een 6-1 overwinning voor CuundersGlashelder. De treffer van Educontract kwam tot stand door een eigen doelpunt. Eindstand 6-1.
Doelman Sjoerd Hooglugt sleepte als doelman de overwinning van Hurkmans tegen Centraal binnen. Zijn reddingen voorkwamen een zekere nederlaag. Vader en zoon Willem en Ralf Hurkmans scoorden in de 10e en 17e minuut voor Hurkmans. In de 26e minuut kwam Centraal terug tot 2-1 maar daar bleef het bij.