Op Koningsdag, zaterdag 27 april zal, op de parkeerplaats van SV Lierop, het inmiddels traditionele Slaponline Jeu de Boules Toernooi gehouden gaan worden.

Vanaf nu kunt U zich weer aanmelden bij Frank Hurkmans (frankhurkmans@chello.nl of 0650630388).

Iedereen van 18 jaar of ouder en die op de één of andere manier binding heeft met Lierop mag meedoen. We spelen met koppels van zowel vrouwen, mannen als gemixt.

Het inschrijfgeld van € 10,00 per koppel hoeft pas bij het begin van het toernooi betaald te worden. De opbrengst van deze dag wordt besteed aan het “in de lucht houden” van Slaponline.

De banen zullen er weer keurig aangeharkt bij liggen, de tenten zullen voor ’n verkoelende schaduw zorgen en op het terras zullen ook dit jaar weer verschillende drankjes geserveerd worden. Uiteraard wordt er ook aan de jeugd gedacht. Terwijl de allerkleinste supermooi geschminkt worden kunnen de al wat grotere kinderen zich prima vermaken in de “Pannakooi”. Thuis gaan eten hoeft niet want op het einde van de middag zal de Frietwagen weer langskomen.

Het advies is om niet te lang te wachten met je aanmelding want er kunnen “slechts” 64 koppels mee doen, en VOL = VOL. We zien elkaar dus op zaterdag 27 april om 13.00 uur.

Zie eventueel ook de foto’s van vorig jaar.