Zondag belooft een zonnige dag te worden. Ideaal om met de kinderen het gratis toegankelijke Tuinfeest te bezoeken.

Er zijn weer veel activiteiten voor de kinderen. Ook treedt er een heuse rockband op voor de kinderen, natuurlijk ook voor de ouderen. De Hippe Gasten leggen de basis voor de toekomstige Nirwana Tuinfeest bezoekers.

Zondag is de traditionele cover/tribute dag. ’s Middags met name voor de oudere jongeren.

Callahan Clearwater Revival brengt alle grote hits van CCR, een band die nog steeds mateloos populair is.

The Wanderers gaan een rock and roll feestje bouwen, van Elvis tot The Beatles. Om maar eens een ouderwetse quote te gebruiken: de voetjes mogen van de vloer.

The Tree Gees gaan The Bee Gees laten herleven. Hits uit de jaren 60, 70 en 80 zullen voorbij komen. Hopelijk heeft de zanger zijn strakste broek meegenomen om de hoge falsetstem van Barry Gibb te kunnen evenaren.

The Scientists zijn al vaker te gast geweest op het Nirwana Tuinfeest. Voor de vele fans die geen kaartje konden krijgen voor The Coldplay concerten is dit optreden misschien een kleine troost. En ook The Scientists hebben een indrukwekkende lichtshow.

In de tijd dat ABBA populair was mocht je als alternatieve muziekliefhebber ABBA niet goed vinden, maar tijden veranderen, tegenwoordig houdt iedereen van deze band. Kijk maar eens goed rond of je oude hippies mee ziet zingen tijdens het optreden van ABBA Fever.

Vanaf 19 uur als de kinderen moe maar voldaan naar huis zijn gaan we een paar uurtjes rocken met tributes van The Arctic Monkeys, Foo Fighters en Bon Jovi.

Afsluiter van dit Tuinfeest zijn Les Truttes uit België. Voor de vijfde keer alweer in Lierop en zeker niet de laatste keer, De beste mashup band van de Benelux. Vakkundig in elkaar gemixte nummers en met de nodige humor gebracht. Ook de presentatie en de lichtshow zijn tot in de puntjes verzorgd. Je verveelt je geen minuut.

En als je tijdens deze 3 dagen even geen zin hebt in een bandje loop dan even naar de borreltuin. Hier draait Guus in zjn vinylbus de mooiste plaatjes. En als je het lief vraagt draait hij ongetwijfeld jouw favoriete plaatje.

Ton