Aanstaande vrijdag, 8 april, organiseert Oranjecomité Lierop weer een Bioscoopavond in De Vurherd. Deze keer staat er een gloednieuwe komediefilm op het programma. De toegang kost €3,- en is inclusief snack en drinken.

Na een succesvolle eerste pilot hebben we Cinemaatje overgenomen. Wij gaan daarom vanaf nu bovenop onze gebruikelijke activiteiten (Koningsdag, Sinterklaas en vanaf dit jaar Halloween) ook 4 keer per jaar Bioscoopavonden organiseren. Dit is een kostbare aangelegenheid, waardoor we genoodzaakt zijn om voor de Bioscoopavonden een kleine bijdrage te vragen. We maken hier geen winst mee, het is enkel een tegemoetkoming in een deel van de kosten.

De film voor kinderen van groep 5 tot en met 8 zal starten om 19:30u, de deuren openen om 19:15u. We verwachten dat de film inclusief pauze rond 21:30u afgelopen is.

We willen je vragen om vooraf te reserveren, dit kan gemakkelijk via onze speciale ticketing website (https://tickets.oranjecomitelierop.nl/). Tijdens het bestellen kun je kiezen tussen betalen aan de deur of direct online via iDeal, Creditcard en Apple Pay.

Hopelijk zien we jullie op 8 april! Bij eventuele vragen of opmerkingen kun je mailen naar info@oranjecomitelierop.nl.

Oranjecomité Lierop