Je hebt het uiteraard al overal gehoord en gelezen: in het weekend van 18-19-20 augustus is het weer tijd voor het Nirwana Tuinfeest. Maar… dat kunnen we natuurlijk niet organiseren zonder jullie hulp, onze trouwe vrijwilligers!

We hebben nog veel mensen die geholpen hebben de afgelopen edities op onze lijst staan, die gaan we sowieso volgende week benaderen dmv een telefoontje. Wij zijn ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ook als je in een verder verleden wel eens hebt geholpen en er dit jaar weer eens bij wilt zijn als vrijwilliger, kun je je voor de zekerheid zelf even aanmelden!

Wij zoeken mensen die achter de bar kunnen staan, mensen die bij de ingang tickets kunnen scannen en bandjes om kunnen doen, mensen in de bonnenverkoop en mensen die willen helpen tijdens de kindermiddag (die altijd op zondagmiddag plaatsvindt). Voor de werkzaamheden bij de bar, ingang en bonnen zoeken we vrijwilligers die 18 jaar of ouder zijn.

Wil jij ons graag komen helpen? Stuur dan een mailtje met je naam, leeftijd en telefoonnummer naar lonnekevs@hotmail.com. Je hoort dan snel iets van ons!

Groetjes Efrie vd Heuvel, Rola vd Bogaard, Anne Hesius en Lonneke van Seggelen