In de zaalvoetbalcompetitie stond het in de hoofdklasse bij Snackpoint tegen Jagershuis al na 7 minuten 0-3 voor Jagershuis. Hierna herstelde Snackpoint zich enigszins maar kon niet voorkomen dat Jagershuis uitliep naar een 0-5 voorsprong in de 24e minuut. In de laatste minuut kon Snackpoint de eretreffer nog maken; 1-5. Voor Jagershuis scoorden Thijs van Heugten, Daan Kuijpers (2x) en Nick van der Sluijs (2x).
In de 2e klasse bleek Centraal op 5 april te sterk voor Educontract. Het kwam in de 10e en 18e minuut met 0-2 voor. Vanaf de 25e minuut werd er flink gescoord. Centraal nog 3 en Educontract 2, beiden door Bart van Brussel waarvan de tweede na een mooie solo. Eindstand 2-5 voor Centraal.
Wedstrijden van 7 april: De Lieropse derby tussen “oud” en “jong” oftewel Hurkmans tegen Educontract werd een lekkere spannende wedstrijd. Educontract kwam in de 8e minuut aan de leiding door een doelpunt van Bart van Brussel, 0-1. Nog geen minuut later stond het alweer gelijk na een doelpunt van Willem Hurkmans, 1-1. Vervolgens ging het goed tegen elkaar op. In de 21e minuut werkte Tom van Oosterhout ongelukkig de bal achter zijn eigen doelman, 2-1. In de 25e minuut kwam Educontract weer op gelijke nadat Bart van Brussel de bal in de korte hoek schoof, 2-2. Toch gingen de oudjes met de eer strijken nadat hun jonge doelman Sjoerd Hooglugt met een streep van ’n afstandsschot in de kruising voor de 3-2 winst voor Hurkmans zorgde. Hurkmans staat met 15 punten uit 5 wedstrijden aan de leiding in de 3e periode,
Random United schoot 11 keer raak tegen een incompleet Zunneke. Het Zunneke had slechts 3 veldspelers en een doelman. Harrie Maas redde de eer bij een 8-0 achterstand; eindstand 11-1.