In de zaalvoetbalcompetitie haalde Van Zoggel 1 flink uit naar Jagershuis. Het werd een dikke 7-0 overwinning voor Van Zoggel 1 door een hattrick van Jacky Janssen en een van Stefan Maas(2x strafschop) en een doelpunt van Ruud Smits.

Steenstra en Topparty hielden elkaar goed in evenwicht. Er werd om en om gescoord. Steenstra opende in de 4e minuut de score en Topparty maakte in de laatste minuut gelijk. Voor Steenstra scoorden Ted van Houts, Dennis Kanters (strafschop), Maico Meulen en Wesley van den Boomen. Voor Topparty deden dat Luuk Versteegden, Ruud van den Hurk, een eigen doelpunt van Wesley van den Boomen en Dirk Versteegden, 4-4.

In de slotfase van de wedstrijd ontfutselde Van Gennip Bij Willem een puntje. Bij Willem kwam in de 12e minuut op 0-1 door een doelpunt van Stijn Kusters. Nog geen minuut later zorgde Guus Berkers voor de gelijkmaker. Het leek erop dat dit de eindstand zou worden maar in de 29e en 30e minuut was Bart Sijbers twee keer succesvol, waardoor Van Gennip deze wedstrijd winnend afsloot, 1-3.

Educontract werd tegen Centraal te licht bevonden. Ze kwamen in de 6e minuut nog wel op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Stef van den Wijnboom maar moesten langzaam gedurende de wedstrijd het initiatief aan Centraal laten dat door een gave hattrick van Jan Verhees de 2e overwinning dit seizoen binnenhaalde, 1-3.