De naam Indian Askin zoemt al een tijdje rond in de Nederlandse muziekwereld. 3FM DJ Frank van der Lende benoemde de band al tot de ‘sound van 2015’ toen hij te gast was bij DWDD. Zaterdag 13 mei komen ze naar Nirwana!
Ze speelden in het voorprogramma van bands als De Staat en Go Back To The Zoo en maakte onderdeel uit van de popronde in 2014. Nu is er een einde gekomen aan het wachten, want Indian Askin bracht onlangs hun eerste single Answer uit. Hun sound omschrijven ze zelf als nupunk, met rock, grunge en sixties invloeden en een psychedelisch randje. Ze putten voor hun muziek inspiratie uit de jaren 60, 70 en 90.
Voor deze avond hebben we niet één, nee, maar liefst twéé support acts weten te strikken! CloudMen en Cupid zijn de twee bands die iedereen komt opwarmen voordat de heren en dame van Indian Askin het podium betreden.

Cloudmen
Geïnspireerd door de eenvoud van de vroege jaren negentig en de complexiteit van morgen. Brengt rock als een wolkendek van puriteit, melodieuze rondingen en strakke lijnen, dwalend in de atmosferische oneindigheid.

Cupid
Dit Trio speelt rock dat scheurt op de randen en beukt in het midden. Kenny, Niels en Erik combineren hun inspiratie met de lage klanken van de alternatieve rock. Deze avond zullen zij ook voor de eerste keer hun nieuwe EP laten horen!

Koop nu snel je tickets voor maar €6,- op www.nirwana.nl

Deuren open: 20:00 uur// entree voorverkoop €6,00// entree dagkassa €6,00 (leden), €7,00 (niet leden) // Meervensedijk 4 // www.nirwana.nl