CARNAVAL 2011/12

 


 

Nieuws

 

Kaauw voetjes homepagina

 

 

Boerenbruiloft en afscheid jeugd

 

Liedjesfestival

 

Carnavalsmis

 

Carnavalsbal

 

Optocht

 

Bonte avond

 

Buurtversiering

 

Jeugd Boerenbruiloft

 

Jeugd Prinsenreceptie

 

Prinsenreceptie

 

Onthulling Jeugdhoogheden

 

Onthullingen Prins en bruidspaar

 

 

Prins Raden  

 

Slappers

 

 

CV's Hoogheden

 

 

Archief

 

 

 

Liedje Jeugdraad

Clip Jeugdraad

Liedje prins Erik

 

 

 


 

 

NIEUWS

 

 

Woensdag 7 maart 2012:

 

Karnaval 2012... ut waar goe ut waar skôn ut waar druk…

 

Dit is de gedachte die bij mij opkomt nadat we weer enkele weken verder zijn en weer wat bekomen zijn van alle drukte en inspanningen.

Vanaf dag een (half juli), toen we begonnen zijn met de voorbereidingen voor de onthulling, tot aswoensdag hebben zeer velen hun beste beentje voorgezet om alles goed te laten verlopen, zowel binnen de vereniging als daarbuiten.

Het is denk ik kenmerkend voor Lierop als je een beroep doet op iemand, dat er dan ook spontaan op wordt gereageerd.

Denk hierbij aan de mensen die gevraagd worden voor figurant bij de onthulling. Voor de meesten is dit de eerste kennismaking met het podium en dat vind ik nou zo knap, dat ze, als gevraagd worden, meteen zeggen: ‘ja, ik doe mee!’

En dan is het zover; 11-11-11, de onthulling. Het was weer om van te genieten; zeker op deze datum en met de medewerking van onze jongste deelnemer aan de onthulling ooit.

Op 12-11-11 was de onthulling van onze jeugd, wat ook heel leuk was om te zien.

Onze hoogheden waren allen geweldig, zowel jong als oud.

Op al de recepties en overige verplichtingen hebben zij Lierop weer prima vertegenwoordigd.

De bonte avonden waren zeer mooi (kon ook niet anders omdat wij als raad meededen). Alle deelnemers en de organisatie waren op hun bes; petje af voor jullie optredens, want zeg nou eerlijk ga er maar aanstaan.

Ook  U, als publiek, was fantastisch om voor te mogen spelen.

Ook de optocht was dit jaar weer geweldig. Door zeer velen was er weer gruwelijk veel werk ingestoken waardoor we weer een echte kaauwvoeten optocht hadden, waarvoor onze dank.

Ook dit jaar hadden we weer de karnavalsmis, met mooie preken van zowel de pastoor als de hoogheden. Ook op de recepties was het heerlijk druk en was iedereen enthousiast.

Wat Kaauwvoetenland aan talent heeft, werd maandagavond nog eens duidelijk op het Liedjesfestival, Organisatie, het was kei skôn. Hopelijk hebben jullie waardering gekregen voor het vele werk.

Dus beste mensen, U ziet dat ons bestuur het druk heeft gehad om alles weer in goede banen te leiden, dank daarvoor.

Ik als lid van de raad van elf en ik denk ook namens alle leden, wil dan ook eenieder die ook maar op enigerlei wijze heeft bijgedragen aan het slagen van deze geweldige karnaval 2011-2012 hartelijk bedanken.

 

Een lid van de raad van elf

 


 

Donderdag 1 maart 2012:
Van het Prinselijk Paar kregen wij onderstaand bericht…
Kaauw Voeten en Voetjes,
Samen met jullie hebben we met de carnaval de tent op zunne kop gezet! We hebben er ontzettend van genoten. Het was voor ons een hele grote eer om prins en prinses van de Kaauw Voetjes te mogen zijn.
Een dank je wel aan CV De Kaauw Voetjes, de jeugdige Kaauw Voetjes, Koepelbloazers, familie, buurt, vrienden en vele vele anderen die zich op wat voor manier dan ook hebben ingezet tijdens deze carnaval.
Samen met jullie hebben we er een ‘schon fistje’ van gemaakt! We hebben met volle teugen genoten en kunnen terugkijken op een schitterende carnaval mede dankzij jullie. Bedankt allemaal!!!!
ZDH Prins Erik 1 en prinses Inie.
 

 

 

 

 

 

 

 


 

Vrijdag 24 februari 2012:

De uitslag van de kleurwedstrijd van de Kaauw Voetjes is bekend. Zoals gisteren ook al gemeld kunnen de kinderen die hun prijs nog niet opgehaald hebben dit alsnog doen bij Sylvia Sijbers, Schuttersstraat 15.

 


 

Donderdag 23 februari 2012:
Van de Jeugdcommissie van de Kaauw Voetjes kregen wij het verzoek te melden dat diegene die hun prijsje van de kleurwedstrijd nog niet afgehaald hebben dit kunnen doen bij Sylvia Sijbers, Schuttersstraat 15.
 


 

Woensdag 22 februari 2012:

 

Carnaval 2012 zit erop. Gisteren zette de gezelligheid van de eerste dagen zich voort met het ‘onechte’ huwelijk van Marcel en Maria.

Ze hebben er lang op moeten wachten maar uiteindelijk was het dan zover. Zij waren het middelpunt van deze carnavalsdinsdag en dat hebben ze op een voortreffelijke manier ingevuld.

 

 

 

 

 

Om half twee trokken de Prinsen met hun gevolgen en de Koepelbloazers naar Boer Marcel waar de stoet nog langer werd door de vele Slutelakkerianen die zich daar verzameld hadden. Vervolgens ging het op weg naar Bruid Maria die ‘gelukkig’ thuis was. Van daaruit vertrok de stoet – met nog meer volk - naar van Oosterhout, waar de plechtigheid zou plaatsvinden. Nadat de beletselen aan de kant waren gewerkt kon voltrekker Frans Sijbers de twee in de onecht verbinden.

 

 

Inmiddels was de zaal steeds voller gelopen en kon Peter Maas en de Koepelbloazers het feestje weer op de hun bekende manier aanwakkeren. Dat lukte weer voortreffelijk. Tussendoor werd het podium ingenomen door familie, vrienden, kennissen, buurt enz. enz. De felicitaties duurden tot diep in de middag en het onechte bruidspaar genoot er zichtbaar van. Natuurlijk gaven ze zelf nog een toegift in de vorm van HUN lied dat ze ook tijdens het Liedjesfestival met veel succes ten gehore hadden gebracht.

Het feest mondde uiteindelijk uit in het afscheid nemen van de Jeugdprins en Jeugdraad die op de schouders van de volwassenen het einde van hun Carnaval 2012 meemaakten.

 

 

Later op de avond werd in het Café afscheid genomen van het Prinselijk Paar Erik en Ini.

 

 

Zij hebben – samen met alle aanhang - van Carnaval 2012 weer een succesvol en prachtig carnavalsjaar gemaakt. Voorzitter Theo Heezen kan tevreden afscheid nemen van deze ‘goeie club’. Carnaval in Lierop ziet er ook voor de toekomst gezond uit.

Zie de foto’s van Thieu.

 

 


 

Dinsdag 21 februari 2012:

 

 

Carnavalsmaandag gaat waarschijnlijk de boeken in als een van de gezelligste carnavalsmaandagavonden uit de historie van de Kaauw Voetjes. En het begon nog zo rustig. De Kaauw Voetjes brachten – zonder vorst Robbert die met een washandje oprapen door zijn rug gegaan was - een bezoek aan de Pompers in Someren en bekeken de Jeugdprinsenwagen van Lierop tijdens de optocht door het Meerpoelland (zie foto’s). De avond stond nu al weer voor de derde keer in het teken van het Liedjesfestival. Om exact half negen begon dit spektakel met de Koepelbloazers die de opening voor hun rekening namen. Ze zouden zo mee kunnen doen met het Festival ware het niet dat ze alleen maar instrumentaal bezig zijn….. en hoe! Na de Koepelbloazers presenteerde de presentator zich weer op ‘z’n Berts' en dat werkte al meteen aanstekelijk voor het talrijke publiek. Nadat de winnaars van vorig jaar – Tilly en de Kliko’s - nog ’n keer ‘hun’ nummer ten gehore gebracht hadden was het de beurt aan de artiesten van het Liedjesfestival 2012. De jury, in de personen van Prins Erik, Ex-Prinses Ellis Maas en Ex-FAN-lid Chris van de Fan gingen er eens goed voor zitten want voor hen was weer de zware taak om te kiezen uit de veelal ‘unieke’ optredens.

Uniek ja, want het was weer een groot feest om te aanschouwen hoe o.a. Marij Hendrikx, de Burkavrouwen (waaronder Miriam Verberne), 4 dames van de Raad van Elf (Tonnie van Lierop, Francé Berkvens, Suzanne Gubbels en Sjaantje Bouwmans), 2 leden van de Koepelbloazers (Peter van Lierop en Willeke Verbruggen), Frank Claessen (van Stage-Fright), 4 dames van ’t Eindje (Anne Hesius, Hannie vd Einden, Jacqueline van Gennip en Nicolle Lardinois) als Top-4 voor de pauze al de toon zetten.

Tijdens de pauze werden we weer vermaakt met de muziek van de Koepelbloazers waarna de nichten van de neven van de nichten (of zoiets Bert?) van Lieshouten (Yvonne, Hetty en Anne, Lotte, Linda en Eline) er meteen inknalden als de Vibra’s waarna het de beurt was aan het zeer verrassende optreden van het boerenbruidspaar Marcel (Pom) van de Zanden en Maria Coenen. ’t Eindje was ook tijdens dit Liedjesfestival goed vertegenwoordigd. Klaas van Nuland was leading met zijn accordeon en de heren Lardinois, van Gennip, (Piet) van Nuland en van de Einden deden de rest en zongen de zaal ‘plat’. De afsluiter was voor de jeugd van Tegenwoordig (Kristel van Bussel, Robin Verstappen, Jens van Lierop en Bert van Heugten). Een geweldige afsluiter van dit ‘jeugdige’ viertal waarop de zaal ook weer enthousiast reageerde. Na de SMS ronde werden de prijzen verdeeld. De publieksprijs (het zilveren cassettebandje) was voor de Vibra’s en de eerste prijs (het gouden cassettebandje) van de vakjury was voor Top-4. Wij feliciteren hen met deze prachtige prijzen maar feliciteren ook de andere deelnemers want ook zij hadden allemaal mogen winnen getuige de reacties van het publiek. Met dank aan de organisatoren Henrie (Kip) van Lieshout en Peter Maas.

Zoals al eerder aangegeven werd het vervolgens één groot feest waarbij DJ Peter Maas en met hem alle feestvierders, het maar moeilijk voor elkaar kreeg om ermee te stoppen. Ook zonder het volume van Peter ging het - a capella - gewoon door…

Zie de foto’s van het Liedjesfestival van Thieu.

 

 


 

Maandag 20 februari 2012:

Vandaag zullen de Kaauw Voetjes een bezoek brengen aan de Pompers in Someren en zal de jeugd weer stralen in de optocht. Vanavond zal in Zaal Nellie van Oosterhout het Liedjesfestival weer plaatsvinden. Verschillende Lieropse talenten hebben van een bestaand lied een eigen tekst gemaakt en zullen deze ten gehore brengen op deze avond. Natuurlijk niet voor niets. Wie gaat er met het gouden casssettebandje naar huis? Iedereen is welkom om je favoriete artiest aan te komen moedigen. De avond begint EXACT om 20.30 uur. Veel plezier.

 


 

Maandag 20 februari 2012:

Carnavalszondag in Lierop begon met de carnavalsmis. De prins en zijn ‘hele’ gevolg toog om kwart over tien naar onze mooie Koepelkerk waarvan de nieuwe uurwerken straalden in de carnavalszon. De kerk zat goed vol, benieuwd naar de preken van Jeugdprins, Prins en ook wel de kwinkslagen en ‘mopjes’ van onze pastoor Jan en de afsluiting van Vorst Robert. Het was allemaal weer zeer onderhoudend en daarbij kregen we ook nog verschillende 'boodschappen' mee om te overdenken, wat wil je nog meer? Hierna ging de hele stoet weer terug naar van Oosterhout waar de koffie en broodjes klaar stonden voor ieder die wilde.

Tijdens dit zogenaamde ‘Koppijnbal’ moest natuurlijk ook weer de nieuwe Prins in de galerij ‘bijgehangen’ worden. Dit moest hij zelf doen. Oudprinsen Toon van de Ven en Toon Hesius hadden vorige week ‘de anderen’ zo verhangen dat de komende 15 prinsen ook weer kunnen hangen. Uiteindelijk is het Prins Erik gelukt om een spijker in de wand te slaan en daaraan zijn portret te hangen, op ‘z’n kop’, hij blijft in z’n rol.

Daarna ging de Prins met zijn gevolg op kroegentocht in Lierop, te beginnen bij Huub van Stiphout (tijdens carnaval ook Lierop) waar de laatste jaren op zondagmiddag ook vele Lieropse jongeren ‘hun’ carnaval vieren. Nadat de kroegen wat dichter bij huis bezocht waren was het voor hen tijd voor het Klèn Voetjesbal dat dit jaar voor de eerste keer georganiseerd werd in zaal van Oosterhout. Zo kunnen de kinderen tot groep 6 ook wennen aan Carnaval en dat deden ze volop. Het was er gezellig druk en DJ Maarten van den Einden hield de kinderen en hun ouders en opa's en oma's wel bezig met zijn toepasselijke muziek. Een mooie traditie is geboren getuige de vele positieve reacties.

 

 

De avond was voor de wat grotere jeugd die samen met de Kaauw Voetjes in Nirwana weer ‘los’ gingen. Ook Thieu was er weer bij.

 

 


 

Maandag 20 februari 2012:

Tijdens deze dagen wordt er weer veel ge-o-h-'d over kandidaatprinsen en sommigen zetten dit in nuchtere toestand voort. Zo kregen we bijgaand formulier op onze redactie binnen met het verzoek dit te plaatsen. Dit is natuurlijk geen probleem....

 

 


 

Zondag 19 februari 2012:

Lierop is wakker geschud.... Het bewijs werd geleverd tijdens de optocht die gisteren door de straten van Lierop trok. Waren het vorig jaar de Zuipwagens van elders die noodgedwongen zorgden voor nog wat letterlijk en figuurlijk volume, nu waren er weer volop Lieroppenaren die zich geroepen voelden om weer mee te doen met de optocht. Vele buurten hadden zoveel aanwas van andere buurten dat er weer bijna net zoveel Lieroppenaren IN dan naast d'n optocht aanwezig waren.  Daarbij was het ook nog zo dat de kwaliteit op een zeer hoog peil stond. De jury had er moeite mee maar koos wel de terechte winnaar bij de buurten. Het Eindje wist voor de derde keer in successie te winnen, een compliment waard! Buiten buurtverband wist Stage-Fright te winnen. Zie hieronder de uitslagen van de optocht. Foto's van Thieu (van optocht en optochtbal, bekeken vanuit de Raad van Elf) en van de Carnavalsmis van vanmorgen, zijn al zichtbaar. Ook Toine heeft zijn foto's paraat. De fotograven van slaponline hebben ook hun best gedaan, kijk maar...  en ook het Carnavalsbal en de Carnavalsmis. Ook de foto's van de Slutteloverdracht zijn te zien.

 

Uitslag Optocht C.V. de Kaauw Voetjes - Lierop

zaterdag 18 februari 2012

 

 

“De naauwbrèktmedeklomptrofee” (pechprijs):

Is dit jaar gelukkig niet uitgereikt

 

Wagens / Loopgroep / Individueel Buiten Buurtverband:

1. Stage-Fright; Prinsenkoor zingt skôn noten.

2. De Sociale Mannen; Alle 4 Goed.

3. Jeugdboerenbruidspaar; Op zoek naar het Junglepaar.

4. Raad van Elf; Goei soep kriede van ouw schenke

5. Nel de Groot; Druige wijn.

6. Drumband Fanfare St. Willibrordus; TOPperware Party

 

Buurtschappen “Idee”:

Felicitéstraat e.o. ; Herrie en gezuip doar houe wij nie van, wij loate zien hoe het anders kan

 

Buurtschappen “Uitvoering Idee”:

De goeie kant van de kerk; Wai gaon de boel verbouwe !

 

Buurtschappen “Afwerking”:

Offermansstraat; Waar is de tijd gebleven?

 

Buurtschappen “Carnavalesk”:

’t Eindje; Onze Prins zet alles op zunne kop.

 

Eindtotaal Buurtschappen:

“de Ton van Schalen Wisseltrofee”

1. ’t Eindje; Onze Prins zet alles op zunne kop.

2. Offermansstraat; Waar is de tijd gebleven?

3. Frank van de Hogelijedijk (tot Oeijenbraak); Carnaval vier je niet in je eendje

4. De goeie kant van de kerk; Wai gaon de boel verbouwe !

5. Felicitéstraat e.o. ; Herrie en gezuip doar houe wij nie van, wij loate zien hoe het anders kan

6. Hemelaar; Di joar wir groute bokse

7. Renkant; Blikvangers

8. Balisboom; We wille ‘ne keer uurtse worre mer weten ie hoe, hoe, hoe

9. Gildewijk; de Gildewijk is nog niet “TOP “.

 

 


 

Zaterdag 18 februari 2012:

 


Na wat aarzeling en wat aansporingen van DJ Peter (Maas) en meester Theo, ging het Rendal onder aanvoering van Prins Bjarne en Prins Erik ‘op de kop’.
Een prachtig uitziend gezelschap - de ouders hadden hun fantastische best weer gedaan - heeft de vier dolle dagen geopend. Na de opening werd er volop gedanst en gehost. Ook werd er een wedstrijd gehouden tussen de Jeugdprins en de grote Prins wie het meeste smarties kon overbrengen en sorteren op kleur. Na nog een paar liedjes te hebben gezongen door prins Erik werd de voormiddag afgesloten door prins Bjarne. Voor foto's, zie de site van de Kaauwvoetjes.
 


 

Vrijdag 17 februari 2012:

Carnavalsmaandag is het weer zover en zal de 3e editie van het Liedjesfestival losbarsten.

Het beloofd weer een spetterende avond te worden met een gevarieerd aantal artiesten waaronder weer vele verrassingen. We beginnen om EXACT OM HALF NEGEN!!!

Dus ben er op tijd bij want anders mis je misschien wel je (buur)man/vrouw of een andere bekende. 

Om half 8 gaat de zaal open.

De artiesten zullen met elkaar gaan uitvechten wie er in het bezit komt van het felbegeerde “Gouden cassettebandje”. 

Een deskundige jury zal hier zijn oordeel over vellen.  En…. denk eraan je mobiele telefoon mee te brengen zodat je kunt sms’en voor de publieksprijs, zodat jouw favoriete artiest in het bezit komt van het “Zilveren cassettebandje”.

De presentatie is uiteraard weer in handen van Bert van Lieshout. Na afloop start de After Party en gaan we dun hille tent op zunne kop zetten! 

Zie ook de foto's van vorig jaar en van een jaar eerder om alvast in de stemming te komen.

 

 

 


 

Donderdag 16 februari 2012:
Graag zouden wij als bestuur van de Carnavalsvereniging willen vragen of u en uw kinderen en ook uw bezoekers geen confettispuitbussen willen gebruiken tijdens de optocht en tijdens het aansluitende optochtbal bij van Oosterhout. Vele mensen uit Lierop hebben veel uren gestoken in wagens en carnavalskleding, die door het gebruik van de spuitbussen zo aangetast worden dat deze onnodige schade oplopen. Ook komt het vaak voor dat bewust gespoten wordt op de gezichten van de deelnemers, wat deze mensen zeker niet waarderen.
Daarom deze oproep, laat alstublieft de spuitbussen in de winkel staan, dan hebben alle mensen in Lierop een leuke Carnaval
Alvast bedankt voor uw medewerking, Bestuur CV de Kaauw Voetjes
 


 

Donderdag 16 februari 2012:
Carnavalszondag 19 februari om 10.30 uur zal de carnavalsmis plaatsvinden. Daarna is er bij van Oosterhout het Koppijnbal waarbij de Prins door SLAP opgehangen wordt. De hele galerij is trouwens gereorganiseerd want er was geen plaats meer voor de nieuwe. Nu kunnen is er voorlopig weer plaats voor de toekomstige prinsen. De Prins en zijn gevolg hebben in de middag hun kroegentocht waarbij alle Lieropse café’s zullen worden bezocht. Ook zal er natuurlijk een bezoek gebracht worden aan het eerste Klèn Voetjes Bal bij van Oosterhout.
Een leuke, gezellige middag voor iedereen die wil, maar vooral voor onze jonge kinderen (t/m groep 6) samen met hun ouders. Natuurlijk zijn oudere kinderen en opa’s en oma’s ook van harte welkom. Er is een DJ, dus er kan volop gedanst en gehost worden. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Entree is gratis. Dus kom op deze zondagmiddag van 14.00 uur tot 18.00 uur naar Zaal Nellie van Oosterhout!
De zondag wordt afgesloten bij Nirwana waar het jeugdbal zal plaatsvinden van 19.00 uur tot 22.00 uur. Alle jeugd van groep 7 en 8 is weer van harte welkom!

 


 

Woensdag 15 februari 2012:

 


A.s. zaterdag gaat het carnaval weer ‘los’ met de Optocht en het optochtbal. Om 14.00 uur zal de carnavalsoptocht van start gaan. Het beloofd dit jaar weer een mooie optocht te worden waarbij de Zuipwagens van vorig jaar niet meer welkom zijn maar ook ruimschoots vervangen zijn door Lieropse inbreng. De buurten hebben zich dit jaar weer van hun beste zijde laten zien. Na de optocht zal het feest verder gaan bij van Oosterhout. Er is ook weer een loterij. Koop je lotje en kijk wat je gewonnen hebt! Om 18.00 uur is de prijsuitreiking. Wie neemt dit jaar de prijs weer in handen? We feesten daarna natuurlijk nog lekker door tot in de late uurtjes!

 


 

Dinsdag 14 februari 2012:
A.s. vrijdag zal in de Ruchte weer de traditionele Slutteloverdracht plaatsvinden. Ook de Kaauw Voetjes met de hele aanhang zal aanwezig zijn. Het is de laatste jaren een mooie start van het carnaval en bovendien wordt de prijswinnaar van de best versierde Prinsenbuurt bekend gemaakt. Iedereen is welkom op deze avond die ook live op Siris wordt uitgezonden.

 


 

Maandag 13 februari 2012:
Onderstaande reactie kregen we binnen als reactie op de Bonte Avond…
Hallo alle deelnemers aan de Bonte Avond…
Wat hebben we vrijdag van jullie genoten. De zaal was heel stil - en dat op vrijdag - maar ging helemaal mee met de artiesten. Ik heb hard en veel moeten lachen. Alles was goed en leuk ook om te zien; het zag er geweldig uit. Iedereen deed zijn of haar best. Alleen de laatste viel tegen. Het was geen succesolle afsluiting om mee te zingen. Bedankt allemaal. Vr. groet, Theo en Riky.
 


 

Zondag 12 februari 2012:

 

 

Bonte Avond 2012 is weer voorbij. Degenen die er geweest zijn hebben kunnen genieten van een ‘bak’ humor maar ook van goed zang- en danswerk en acteertalent. Dat deze drie ingrediënten niet altijd op hetzelfde level bij iedereen aanwezig zijn mag de pret niet drukken. Als er maar gelachen en genoten kan worden en dat kon zeker op de vrijwel uitverkochte vrijdag- en de geheel uitverkochte zaterdagavond. De Koepelbloazers bliezen alles weer perfect aan elkaar en namen na afloop in het café de hoofdrol weer over van de artiesten die de hele avond op het podium hun acts ten beste gaven. Ga d’r maar staan!

Dat moet ook Annette Wilde gedacht hebben toen ‘hurre’ Jan, die het presentatieduo zou vormen met buurman Willy Honings, zich na een succesvolle generale van donderdagavond, op vrijdag ziek afmeldde (in eerste instantie bij Annette). De buurt stond al op zunne kop maar nu ook Jan z’n maag. In allerijl werd besloten dat Annette zijn rol over moest nemen en kregen we ‘ toevallig’ twee ‘oorspronkelijke Helmonders’ in de presentatie. Komplimenten voor Annette dat ze dit zo goed opgepikt heeft, zonder daarbij natuurlijk Willy te vergeten want die moest zich nu aanpassen aan ‘een (buur)vrouw’; is toch altijd wat anders!

De Lieropse Bonte Avonden kenmerken zich altijd door hun Lieropse inbreng maar ook door veel ondersteuning met beelden. Ook deze avond waren er weer diverse acts die hier gebruik van maakten.

Na de opening voor voorzitter Theo Hezen en Prins Eric opende de Jeugd – ook volgens traditie in Lierop – de Bonte Avond. Het duurde slechts 5 minuten maar de voorbereiding moet enorm zijn geweest. Ze hadden een clip gemaakt met het lied ‘Doe je mee’. Een knap gemonteerde en geregisseerde film waarin alle leden van de Jeugdraad een (hoofd) rol hadden. Degenen die de clip nog niet gezien hebben of ‘m nog ’n keer willen zien kunnen terecht op slaponline onder de link Carnaval 2011/12. Hartstikke mooi! Op dezelfde plaats is overigens ook de nieuwe carnavalskraker van Prins Erik – Zwaaien en Zwieren - te beluisteren!

Na de Jeugdraad was het de beurt aan Berry Knapen. Hij kwam in de gedaante van Prins Willem Alexander. Halverwege de buut erkende hij dat hij niet de echte was door zijn pet en pruik af te zetten. Hij was de look-a-like met al z’n voordelen die hij smakelijk uit de doeken wist te doen. Een geweldige buut van een al jaren aan de top van Brabant staande Knapen.

Na Berry Knapen kwam het eerste optreden van het niet meer weg te denken Démarrage op de Bonte Avonden. Ook typisch Lierops en vooral met klasse gebracht. Ze dansten in de regen waarbij alle goeds van boven kwam.

Annet en Willy praatten de diverse artiesten aan elkaar met limmericks van Annet d’r schoonmoeder. Die van Leon Verstappen waren niet door de ballotagecommissie gekomen!

A Capella was even weg geweest van de Bonte Avonden (zo’n kleine 15 jaar). Blij verrast ze weer terug te zien met een viertal sterke en gevarieerde (zang)nummers. Met het geweldige nummer ‘Vrouw’, voorgezongen door Piet van Oosterhout, werd begonnen waarna de vlooienmarkt een onderwerp was en gedronken werd ‘op al onze vrienden’ en Kees Verstappen als consul natuurlijk ook niet kon ontbreken.

Na A Capella kwam een intermezzo met de Buurmannen, echter zonder Jan dan. Er werd een ode aan Prins Erik gebracht en natuurlijk werd Erik gevraagd om samen met hen zijn carnavalskraker te zingen.

Na de pauze was het de beurt aan de Raad van Elf en hun dames. Zij hadden het thema LA. Het lala-gehalte was dus ruim aanwezig. Knap om zoveel verschillende nummers met LALA te vinden. De gezellige carnavalssfeer straalde er vanaf in de vele gedaantes die uitgebeeld moesten worden. Toppers waren ook de twee dansmarietjes die van het begin tot het einde met hun veel te lange wimpers en te korte rokjes voor de entourage moesten zorgen. Overigens was het ene dansmarietje dat vrijdag zonder hoofd op slaponline stond niemand minder dan Mart van Lierop. Slechts één iemand wist hem te raden…. zijn eigen zoon Jan die het 'adonis'-lichaam herkende. Hij krijgt wel de roem maar niet eeuwig want we verdenken hem ervan dat hij ‘hullie’ vadder regelmatig zo door huis heeft zien lopen?!

Het optreden van de Raad van Elf werd afgesloten met een toegift van Piet Rieu himself op zijn viool en een massaal meezingende zaal op de niet al te moeilijke tekst: LALALA….

Daarna was het weer tijd voor een andere gezelligheid: Rob Schepers! Bij hem is het altijd weer een verrassing wat hij buiten zijn act om gaat doen. Hij kwam nu als advocaat, gespecialiseerd in echtscheidingen maar voordat hij werkelijk aan z’n buut begint is hij al ’n kwartier onderweg met het publiek. Zo ook op vrijdag (met o.a. echtscheidingen in de zaal, met Prins Erik en Prinses Inie, met het niet enthousiast genoeg reagerende publiek bij zijn opkomst) en zaterdag (met o.a. Jeugdprins Bjarne en ‘pap’ en ‘mam’ Toon en Thea van de Biggelaar en natuurlijk de burgemeester die altijd een gewilig slachtoffer is). Pure klasse van deze topentertainer.

Na Rob Schepers kwam Démarrage weer in een geheel andere outfit maar met dezelfde danskunsten op het podium. Tijd voor de zaal om wat te bekomen van Rob Schepers en een aanzet te nemen naar de volgende act: SLAP.

SLAP was weer in vorm en kwam dit jaar met de ‘SLAP Gezever Sjo’. ‘SLAP’ werd het echter niet. Integendeel. Het was snel, komisch en er zat veel vaart en zelfspot in. Vele herkenbare Lieroppenaren of Lieropse aangelegenheden kwamen voorbij tijdens het 20 minuten durende optreden van de vier ex-prinsen Huub d’n twidde, René’tje d’n uurste, Hen (Kip) d’n uurste en Ad d’n uurste. De Lieropse Nieuwsflash met o.a. het sluipverkeer in Lierop en het nieuwe programma: ‘Kip zoekt Hen’, Stage Fright dat mannen zoekt en Leon Verstappen ziet lopen die dan weer lijkt op Kamphuus waarna er meerdere verrassende Lieropse look-a-likes voorbij kwamen. ’n Lied over de Prins (met een geweldige slotregel: Manders mi zunne grote kwèèèk) en daarna de spreuken van Arno en Kees Verstappen voor ALS zij prins zouden worden en de Rode Draad waar het lintje van Toon vd Hurk, de kerkklok en de Kliko zorgden voor een hilarisch vervolg. Het geheel werd afgesloten met een gezellig lied.

Het laatste, want de afsluiter van de avond door Hers en Dwers werd geen meevaller. De zaal zat niet meer te wachten op nog meer zang, hoewel daar eigenlijk niks mis mee was. Wellicht was het beter overgekomen als ze eerder in het programma hadden gezeten maar dat was niet mogelijk vanwege hun optredens elders. Vervelende is dat de Bonte Avond Commissie al jaren van tevoren de buitendorpse artiesten moet boeken waardoor je niet ALLES in eigen hand hebt. Schepers en Knapen maakten het echter helemaal goed wat er met Hers en Dwers mis ging!

Rest nog de Bonte Avond Commissie te bedanken voor de mooie avond en natuurlijk ook iedereen achter de schermen zoals het licht, geluid, beeld, filmer, grimeurs, toneelmeesters en iedereen die we vergeten zijn te noemen. Tot volgend jaar!

Onze fotograaf, Ronald Welten van slaponline, maakte vrijdag de foto’s. Ook Thieu van de Boogaart was er weer namens de Kaauw Voetjes. Geniet er maar van, net zoals iedereen die nog het feest na afloop meebeleefde, ook Ad en Bert van Heugten zo te zien....

 

 


 

Zondag 12 februari 2012:

 

 

Buurtschap het Eindje ontving gisteren een jury van wijze mannen en vrouw om het Eindje te jureren voor de "Mooiste Prinsenbuurt van Someren". Zowat heel het Eindje was aanwezig en uiteraard de Prins zelf met z'n gevolg. En niet te vergeten de familie en vrienden van de Prins.

Het gevolg ging in een rechte lijn richting Eindje 11. Daarbij hoorden de aanwezigen van Annet dat de hele buurt ‘op z’n kop’ was gezet. Nou was dat niet zo moeilijk om dat te begrijpen want als je om je heen keek zag je alles ‘op z’n kop’ staan. Schapen die spontaan met de pootjes omhoog gingen liggen, 'n gloednieuwe auto op z'n kop, volle witte verfblikken werden leeggegooid (wat een prachtig wit landschap opleverde), alles stond ‘op z’n kop’; kortom, ga zelf maar eens kijken of bekijk de foto’s op slaponline.

Na de Somerense delegatie uitgezwaaid te hebben werd binnen alvast het overwinningsfeest gevierd. Een opmerking van Piet van Nuland dat de uitslag a.s. vrijdagavond tijdens de Slutteloverdracht pas bekend gemaakt wordt werd door sommigen dan ook niet begrepen. Piet mag van geluk spreken dat ze hém niet ‘op zunne kop’ hebben gezet! Zie de foto's.

 

 


 

Vrijdag 10 februari 2012:

 


Voor wie deze week nog niet door ’t Eindje is gereden: Prins Erik I heeft daar de heul buurt op ‘zunne kop’ gezet. Dus de burgemeester en zijn gevolg kunnen zaterdag komen. Hopelijk wordt alles dan weer recht gezet. Dit betekent wel dat ’t Eindje van 16.00 tot 16.30 uur afgesloten is voor doorgaand verkeer (ook voor dat van de Hemelaar!).

 

 


 

Vrijdag 10 februari 2012:

 


Wanneer op zaterdag 11 februari om 11 minuten over 11 alle inschrijfformulieren binnen zijn bij Frank Hurkmans kan de Optochtcommissie aan de slag met het samenstellen van de optocht. Zoals het er nu naar uitziet doen er 9 buurten mee. Naast de Gildewijk, die dit jaar voor het eerst meedoen, prijkt er nog een nieuwe naam op de deelnemerslijst. Een samensmelting van twee buurten die zich “De goei kant van de kerk” noemen. Wie dat precies zijn zien we Carnavalszaterdag tijdens de Optocht.
Uiteraard moeten de deelnemers die Buiten Buurtverband meedoen, hun inschrijfformulier ook op tijd inleveren. Doen ze dit niet, dan komen ze helaas niet voor één van de felbegeerde klompjes in aanmerking.
 


 

Vrijdag 10 februari 2012:

De generale repetitie voor de Bonte Avond liet zien dat het inderdaad wel goed komt dit jaar.

De Lieropse artiesten kregen alle kans om aan het podium te wennen en de toneelmeesters krijgen het druk, dat is alvast zeker.

Het geluid staat afgesteld en het licht is geregeld.

Ook de filmer en fotograven zijn geregeld.

It giet oan!!!

De 'buitendorpsen' hebben de generale niet nodig gehad, zij hebben ervaring genoeg en zullen dit zeker ook laten zien!

Vanavond zijn nog enkele kaartjes beschikbaar op de bekende voorverkoopadressen of aan de zaal!

De zaterdagavond is uitverkocht.

Als je nog een kaartje geregeld krijgt kun je zien welk verrassend hoofd op bijgaand uitdagend onderlijf hoort!

Als je wilt raden kan dat ook. Stuur je mail naar nieuws@slaponline.nl en doe mee met misschien wel een prachtige prijs. We moeten hierover nog nadenken maar de eeuwige roem kunnen we in ieder geval alvast beloven.

Veel plezier op de Bonte Avonden 2012!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Donderdag 9 februari 2012:
In vervolg op het bericht op dinsdag jl. laat de Lieropse Lijst weten dat dit collegevoorstel om geen verder onderzoek te doen naar de Vleutlaan, besproken wordt tijdens haar achterbanvergadering op 13 februari. Hierbij komen ook de resultaten van het kentekenonderzoek aan de orde. Voor deze vergadering is ook de IDOP werkgroep Verkeer uitgenodigd. Uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. De vergadering vindt plaats in de Vurherd en begint om 20.00 uur.
 


 

Donderdag 9 februari 2012:
Op maandag 13 februari a.s. is door de KVO om 20.00 uur in de kantine van de SV Lierop een lezing georganiseerd. Nico Anker van het Roc ter AA komt vertellen over laaggeletterdheid en alfabetisering. Mevr. Rooyackers zal aanwezig om uit eigen ervaring te vertellen hoe het is om laaggeletterd te zijn en wat het lezen en schrijven heeft betekenend voor haar.
 


 

 

 

 

 

 

Woensdag 8 februari 2012:
Dit bericht van de Jeugdcommissie van de Kaauw Voetjes is voor alle kinderen die in groep 4 t/m 8 zitten…..
Zondag 19 februari is er weer een JEUGDBAL. Deze avond begint om 19.00 uur en is natuurlijk weer bij Nirwana. Het jeugdbal is alleen voor kinderen en niet voor de ouders, dus zij mogen jullie om
22.00 uur weer op komen halen. Deze keer zullen enkele organisatoren van de jeugdsoos er een supergezellige avond van maken. Ook zal prins Erik en prinses Inie met hun gevolg aanwezig zijn. De drankjes kosten € 1.00 en verder is er ook snoep te koop. Alle kinderen die op het Rendal zitten hebben al een uitnodiging gehad. Hiermee kan je deze avond een zakje chips aan de bar komen halen. Kinderen die buiten Lierop naar school gaan, kunnen een uitnodiging ophalen bij Sylvia Sijbers, Schuttersstraat 15. Tot zondag op het JEUGDBAL!! ALAAF
 


 

Dinsdag 7 februari 2012:

 


Afgelopen zaterdag hebben we het vrijgezellenfeest van Maria gevierd! Nog even snel de beest uithangen, voordat ze zich in het onecht verbindt met Marcel. Het was een super gezellige avond!
 


 

Maandag 6 februari 2012:

 


Het was hartstikke gezellig gisteren bij de jeugdboerenbruiloft waar Joyce van Houten en Stef Kornuijt – iets later dan normaal - in een goed gevulde zaal in de onecht werden verbonden door d’n Burger Frans Sijbers. Voor dat zover was werden ze in een lange stoet opgehaald op hun huisadressen door een ‘sjeeske’ met als ‘chauffeur’ Ben Hurkmans. Het was koud maar de zon scheen volop dus het was allemaal goed te doen. Diverse ‘stukskes’ werden opgevoerd voor het bruidspaartje en vele handjes werden geschud. Natuurlijk was de jeugdraad uit Someren ook weer aanwezig maar ook alle hoogheden van de Kaauw Voetjes natuurlijk. Het werd een gezellige boel en de Koepelbloazers ‘peerden’ er weer flink tegenaan. De Jeugdraad heeft ook hun carnavalsliedje gepresenteerd. Dit is te horen op onze link Carnaval 2011/12 op slaponline (ook het lied Prins Erik is daar te horen). Natuurlijk was onze fotograaf weer aanwezig.zie Foto’s. Die van Theu staan Hier
 


 

Maandag 6 februari 2012:
Op carnavalszaterdag zal Prins Erik 1e met Prinses Inie, Vorst Robert en Adjudant Rick tijd maken om eventueel een bezoek te brengen aan de zieke mensen uit Lierop.
Graag horen wij wie hier behoefte aan heeft. Het bezoek zal dan plaatsvinden op zaterdag 18 februari in de ochtenduren.
U kunt hiervoor contact opnemen met Vorst Robert van Otterdijk, tel. 06-29587608.
 


 

Maandag 6 februari 2012:
We hoorden het gisteren in de wandelgangen van personen die goed ingelicht zijn… De Bonte Avonden van a.s. weekend beloven superavonden te worden. Dat de zanikers Rob Schepers en Berry Knapen en de amusementgrroep Hers en Dwers de toppers in Brabant zijn, dat is inmiddels wel bekend, maar dat er bij de Lieropse inbreng dit jaar ook verrassend sterke acts zitten dat is mooi meegenomen. Voor de vrijdagavond zijn er nog kaartjes te krijgen. Stel niet uit want je krijgt spijt als je er niet geweest bent!
 


 

Zondag 5 februari 2012:

Gezelligheid ten top als de Koepelbloazers met de Kaauw Voetjes op bezoek gaan. Sedert ze een echte huisfotograaf hebben in de persoon van Thieu van de Boogaart gaat er geen moment meer verloren en is niemand meer veilig, ook de saxofoon spelende Peter Maas niet die in Heeze zo te zien een gezellige tijd had met de Koepelbloazers op het toilet. Kijk maar....

 


 

Zaterdag 4 februari 2012:
Het Klèn voetjesbal is voor jonge kinderen (t/m groep 6) samen met hun ouders. Natuurlijk zijn oudere kinderen, opa`s en oma`s ook van harte welkom op deze middag. Het bal vindt plaats bij van Oosterhout en begint om 14.00 uur en zal om 18.00 uur afgelopen zijn. Alle kinderen krijgen wat lekkers deze middag, want met een lege maag kun je niet feesten. Dat is wel de bedoeling van het Klèn voetjesbal. Er kan gedanst worden op de kinder- en carnavalsmuziek die Dj Maarten zal draaien. De prins en het boerenbruidspaar komen ook nog even langs en de entree deze middag is gratis !!!
Graag tot ziens op zondagmiddag 19 februari, het eerste Klèn voetjesbal.
 


 

Donderdag 2 februari 2012:

 

 

De voorbereidingen voor de Bonte Avonden van 10 en 11 februari zijn in volle gang. Ook dit jaar zal het wederom een afwisselend avondvullend programma worden in zaal Nellie van Oosterhout.

Natuurlijk zal de avond geopend worden door Prins Erik d'n urste. Ook Jeugdprins Bjarne met zijn adjudant Anouk, jeugdraad en natuurlijk het boerenbruidspaartje Stef en Joyce zullen van de partij zijn. Verder zal er nog meer Lieropse inbreng zijn. Wat te denken van showdansgroep Démarrage, SLAP, de groep Simply the Best (raad van elf) en A Capella.

Dit jaar hebben we ook enkele bekende artiesten van buiten Lierop kunnen vastleggen, zoals de welbekende tonproaters Berry Knapen uit Heeze (die met zijn act in januari Brabantse Kampioen Tonpraoter 2012 is geworden) en Rob Scheepers uit Sterksel.

Rond de klok van 23.00 uur zal de groep Hers en Dwers, als hekkensluiter, het podium betreden.

En dan tot slot de ‘grande’ finale met alle Lieropse artiesten. Muzikaal zal de avond opgeluisterd worden door onze welbekende Koepelbloazers. De presentatie zal dit jaar in handen zijn van twee prominente Lieropenaren die al vaker op het podium stonden en met veel enthousiasme hun medewerking toegezegd hebben.

De kaartverkoop is al in volle gang, zaterdagavond is al uitverkocht, maar voor vrijdagavond zijn er nog kaartjes verkrijgbaar bij Bakkerij van Mill en bij de Spar. De kosten hiervoor zijn € 10,-- per stuk.

De zaal zal die avonden geopend zijn vanaf 19.30 uur. Wacht niet te lang want op is op.

Tot de 10e of de 11e februari bij zaal van Oosterhout.

 


 

Woensdag 1 februari 2012:
Hallo kinderen van Lierop….
Een tijdje geleden is de Carnavalskoepel uitgekomen met daarin een mooie kleurplaat. Als je deze kleurplaat kleurt en inlevert, dan kiezen prins Bjarne en adjudante Anouk er de mooiste uit.
Iedereen heeft prijs, hoe mooier de kleurplaat, hoe groter de prijs! De prijzen kunnen worden afgehaald in zaal van Oosterhout tijdens het optochtbal. Heb je de kleurplaat niet meer of wil je er een voor je broer of zus, dat kan; bij de SPAR liggen er genoeg.
Jeugdcommissie Kaauw Voetjes.
 


 

Zaterdag 28 januari 2012:

 


Op zondag 5 februari zullen Joyce van Houten en Stef Kornuijt in het onecht worden verbonden tijdens de jeugdboerenbruiloft in Zaal Nellie van Oosterhout. Om 14.30 uur zal het bruidspaar opgehaald worden en kan de ceremonie van start gaan. Iedereen is uitgenodigd om het bruidspaar te komen feliciteren.

 Vrijdag 27 januari 2012:
De Optochtcommissie is bijna klaar met de voorbereidingen van de Carnavalsoptocht op zaterdag 18 februari. In tegenstelling tot vorig jaar is de “Ton van Schalen Wisseltrofee” gelukkig nu wel gegraveerd. ’t Eindje staat nu twee maal op rij op het voetstuk te pronken. Aangezien ‘t Eindje de Prins in de buurt heeft wonen zullen deze enthousiastelingen ongetwijfeld wederom om een podiumplaats strijden. Ook de Jury is weer compleet. Onder voorzitterschap van Johan Loomans zullen alle deelnemers vakkundig, en vooral eerlijk, beoordeeld worden.
Naar verwachting zullen er dit jaar 9 buurtschappen meedoen met de Optocht. Ook zijn er al enkele individuelen en groepen die zich Buiten Buurtverband aangemeld hebben. Mocht je graag meedoen, maar je hebt nog geen Inschrijfformulier? Bel of mail dan naar Frank Hurkmans (331983 / frankhurkmans@chello.nl  ) en hij zal zorgen dat je al de paperassen zo spoedig mogelijk thuis krijgt. De Optochtcommissie wenst alle Kaauw Voetjes veel plezier met de voorbereidingen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dinsdag 24 januari 2012:
Zondagmiddag 19 februari 2012 vindt het eerste Klèn voetjesbal plaats!!
Voor wie: Een leuke, gezellige middag voor iedereen die wil, maar vooral voor jonge kinderen (t/m groep 6) samen met hun ouders. Natuurlijk zijn oudere kinderen, opa`s en oma`s ook van harte welkom op deze middag.
Er zal een dj zijn die kindermuziek draait, dus er kan volop gedanst en gehost worden. Ook zal er voor de kinderen wat lekkers te krijgen zijn.
Waar: Bij van Oosterhout. - Tijd: 14.00-18.00 uur.
Meer informatie over het Klèn voetjesbal volgt binnenkort !
Voor eventuele informatie: Anne-Riet Vermeulen (332620); Esther Bruijstens (332717).
 


 

Woensdag 18 januari 2012:
Op carnavalsdinsdag 21 februari vindt er in zaal van Oosterhout een spetterende boerenbruiloft plaats. Het bruidspaar wordt om 13.30 uur voorafgegaan door de Koepelbloazers thuis opgehaald, waarna om 14.00 uur de trouwerij plaats vindt. Aansluitend is er een receptie. Om deze in goede banen te leiden vraagt de commissie Amusement van de Kaauw Voetjes, die de bruiloft organiseert, tijdig door te geven indien men een stukje wil opvoeren, een lied wil zingen etc. Graag even een telefoontje naar Mart van Lierop, 06-51238600. De dresscode voor deze middag is uiteraard boerenkleding.
 


 

Maandag 16 januari 2012:

 


De Jeugdprinsenreceptie is elk jaar weer een belangrijk onderdeel van het Carnaval in Lierop. Dat is ook te zien en te voelen aan alles wat er rondom de jeugdprins of prinses geregeld wordt. Ook dit jaar was het weer ’een groot feest’ in zaal Nellie van Oosterhout. Jeugdprins Bjarne en zijn adjudante Anouk en de Jeugdraad van Elf kunnen vantevoren nauwelijks vermoed hebben wat er allemaal op hen af kwam. De collega-voetballertjes van Bjarne waren de eerste optredenden en ze deden dat hartstikke goed. Ook de ’stukskes’ van buurt en de familie mochten er zijn waarbij het opviel dat de familie er extra veel werk van gemaakt had door al vantevoren met de Koepelbloazers geoefend te hebben. Iedereen “wilde mee“ met hun geweldig lied. Ook dit jaar waren de heren van FEN weer aanwezig en dat betekent dat er weer mensen in het zonnetje gezet worden. (Lange) Jan van Lieshout en Martien Vlemmix kregen na vele mooie woorden over hun verdiensten de FEN-medaille en daarbijhorende oorkonde uitgereikt.
Diverse jeugdraden waren ook aanwezig op deze middag. De collegajeugd uit Mierlo-Hout, Someren en Sluis 13 kwamen helemaal naar Lierop om onze Jeugdprins te feliciteren. Het betekende dat de zaal op momenten hartstikke vol liep en dat is alleen maar gezellig. Gezellig was het ook na afloop van de receptie toen de Koepelbloazers en DJ Peter weer alles uit de kast haalden om de gezelligheid op te voeren. En dat is hen beslist gelukt. Ook dit jaar kunnen we weer terugzien op een geslaagde Jeugdreceptie. Zie de foto’s van onze slaponlinefotograaf Roland en ook Thieu en Toine hebben weer flink geknipt.

 


 

Zondag 15 januari 2012:

Van een fanatieke Kaauw Voeter kregen we onderstaand bericht....

''Vanmorgen in alle vroegte toog de raad van elf met hun dames  naar het Eindje, om bij prins Erik en prinses Inie te gaan ontbijten. Alles was ingepakt in kratten, zodat er meteen gegeten kon worden.

Hun kinderen waren er goed op voorbereid en hadden de tafels al klaar staan en de deur van het slot gedaan. Onze prins en prinses lagen nog in diepe rust, doch deze rust werd op wrede wijze verstoord door de muzikale klanken van de hofspeler van het Eindje, Klaas van Nuland en het ongelofelijke zangtalent van de leden van de raad. Voorzichtig werden de gordijnen aan de kant geschoven en keek Erik verschikt naar buiten. Vervolgens hebben we lekker ontbeten en om negen uur keerden we huiswaarts (Erik moest gaan oefenen voor zijn toneelstuk). Wij hebben er van genoten; hopenlijk de fam Hesius ook ondanks het vroege tijdstip''. Zie ook nog enkele andere foto's...

 


 

 

Vrijdag 13 januari 2012:

Kaauw voetjes en voeten…..
Graag brengen wij onze dank over aan iedereen die op onze receptie zijn geweest. Van één ferme handdruk tot indrukwekkende voordrachtjes. Het was geweldig! Het werd voor ons een onvergetelijke middag. We hebben met volle teugen genoten. Graag zien we jullie weer op één van die vele andere carnavalsactiviteiten in ons Kaauwvoetenland.
Nogmaals een dank je wel aan iedereen die zich op wat voor manier dan ook heeft ingezet op onze receptie. En jullie weten hé!...............................
Mi deez daag gin getop
Wai zette deez tent op zunne kop!

ZDH Prins Erik 1 en prinses Inie!!
 

 

 

 

 

 


 

Donderdag 12 januari 2012:

 


De aanmeldingen voor het Liedjesfestival stromen binnen met wederom vele verrassingen. Er is nog plaats om mee te doen. Dus heb je zin om een dag als artiest door het leven te gaan, gooi alle podiumvrees van je af en geef je op voor de 3-de editie van het Liedjesfestival. Je kunt je opgeven via de mail kvliedjesfestival@hotmail.nl  of bel 06-12282231. Dit kan tot uiterlijk 20 januari. Voor meer info m.b.t. opgave en het reglement zie de link Liedjesfestival.
 


 

Maandag 9 januari 2012:

 

 

Na een gezellige zaterdagavond bij de Meerpoel (zie meerdere foto's op de pagina van de Kaauw Voetjes) moest het Prinsenpaar Erik en Inie gisteren weer aan de bak op hun eigen receptie in zaal Nellie van Oosterhout…. en hoe!

 

Zelden was het zo druk maar dat was wel te verwachten met een prins die carnaval zowat uitgevonden heeft en niet alleen in Lierop een bekend figuur is. Gelukkig zat de organisatie van deze receptie door zijn – wellicht? - toekomstige collega’s van SLAP strak in elkaar zodat alles vlekkeloos verliep. Ook de nieuwe opzet waarbij het Prinsenpaar op het podium stond is voor herhaling vatbaar. Vanuit de zaal was alles zo goed te volgen. Vele bevriende carnavalsverenigingen kwamen hem feliciteren, net zoals de fanfare en slagwerkgroep, het koor Stage Fright, Winters (Bavaria), en natuurlijk de families, buurt, oud collega’s van de Wibra’s,  personeel, vrienden, SLAP, de Jeugd en zijn hele ‘gevolg’ van de Raad van Elf met ‘aanhang’ en vele andere belangstellenden die het prinsenpaar kwamen feliciteren. Het geheel werd weer vakkundig begeleid door de Koepelbloazers waarvan niet te merken was dat zij ook zaterdagavond in Someren de hele avond van de partij waren geweest. Na een eerlijke loting werd José van den Bogaard de winnaar van het Prinsenraden. Zij versloeg hierbij Gerard van Bussel en Toon Hesius en ging met een splinternieuwe set jeu de boules ballen en het ‘eeuwige roem bewijs’ naar huis. Bovendien mag zij gratis meespelen met het Jeu de Boulestoernooi op Koninginnedag. José proficiat.

klik hier voor foto's van onze fotograaf en ook van Thieu op de Kaauw Voetjespagina en Toine op Siris zijn weer foto's te zien van de prinsenreceptie.

 


 

 

Zondag 8 januari 2012:

 

Op zondag 15 januari 2012 wordt in Zaal Nellie van Oosterhout de jeugdprinsenreceptie van de CV Kaauw Voetjes gehouden.

Op deze dag staat jeugdprins Bjarne 1e op de voorgrond en zal het voor hem en de jeugdraad een bijzondere middag worden. Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur om Bjarne te komen feliciteren.

Graag tot dan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Woensdag 14 december 2011:
Op 8 januari 2012 wordt in Lierop de prinsenreceptie van de Kaauw Voetjes gehouden met Prins Erik d’n 1e en Prinses Inie. De receptie wordt gehouden in zaal Nellie van Oosterhout. Aanvang 13.00 uur.
 


 

Zondag 11 december 2011:
Op Carnavalsmaandag 20 februari 2012 zal de 3e editie van het “Kaauw Voetjes Liedjesfestival” plaatsvinden. De vraag is natuurlijk wie er dit jaar zullen gaan strijden om het gouden en zilveren cassettebandje. De eerste aanmeldingen zijn in ieder geval alweer binnen.
Wil jij ook meedoen? Geef je dan snel op. Dit kan via de mail kvliedjesfestival@hotmail.nl  of bel 06-12282231. Meer info kun je vinden op Slaponline, link Liedjesfestival.
 


 

Vrijdag 2 december 2011:

 


In de maand december staan de carnavalsactiviteiten van de Kaauw Voetjes op ’n laag pitje. Achter de schermen echter wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de activiteiten in het nieuwe jaar. Zo is ook de Optochtcommissie al druk bezig met het in orde brengen van de paperassen, het bestellen van de klompjes en het uitnodigen van de Juryleden. Zo rond de feestdagen kunnen de Buurtcontactpersonen het Regelement en het Inschrijfformulier in de brievenbus verwachten. Als je zo lang niet kunt wachten, kun je een mailtje sturen naar frankhurkmans@chello.nl  of gewoon even 331983 bellen. Voor deelname Buiten Buurtverband dien je sowieso aan Frank een inschrijfformulier te vragen.
Het beloofd het komende jaar een bijzonder mooie optocht te worden. Tijdens het Optochtbal van 2011 hebben al diverse Buurschappen toegezegd om in 2012 extra goed voor de dag te komen. Ook tijdens de evaluatievergadering in april stonden alle neuzen van de contactpersonen dezelfde kant uit: “De optocht van 2012 wordt zoals vanouds weer ’n hele mooie Lieropse optocht”.
 


 

 

Maandag 28 november 2011:
Op zondag 8 januari zal onze prinsenreceptie geheel in het teken staan van Prins Erik d’n urste.
Om alles in goede banen te leiden zou SLAP, dat de receptie organiseert, het fijn vinden om tijdig te horen wie iets extra’s wil doen op deze dag.
Alle aanvragen die we voor 15 december binnenkrijgen worden meegenomen in de planning. Mochten er op een later moment toch nog extra aanvragen binnenkomen, zijn deze natuurlijk van harte welkom maar hier kunnen we dan geen concrete afspraken meer over maken. Dus wil je iets extra’s doen voor Prins Erik en prinses Inie geef het dan even door voor 15 december aan janwillemneervens@upcmail.nl.
 


 

Zondag 27 november 2011:

Het jaarlijkse Prinsentraffen, waar ook de Kaauwvoetjes afgelopen zaterdag weer van de partij waren, werd deze keer in Someren gehouden bij Centraal. Het was er gezellig getuige de foto’s…

 


 

Maandag 14 november 2011:
De kruitdampen van het eerste carnavalsweekend zijn zo goed als verdwenen. Wat er blijft hangen is dat de keuzecommissies weer goed gekozen hebben EN dat de amusementscommissies zowel bij de ‘grote’ op vrijdag als de ‘kleintjes’ op zaterdag weer gezorgd hebben voor geweldige onthullingen. Inmiddels staat Lierop hierom bekend en daar mogen alle leden van deze commissies best trots zijn. Als dit peil gehandhaafd kan blijven zullen er ook de komende jaren steeds meer belangstellenden – alleen al voor de onthullingen – de weg naar van Oosterhout vinden. Nogmaals: Complimenten en proficiat!
Inmiddels zijn de CV’s van de diverse hoogheden ook te vinden op onze link Carnaval 2011-2012.

 


 

Zondag 13 november 2011:

De jeugdhoogheden zijn bekend. De jeugdcommissie had er, net zoals de commissie amusement afgelopen vrijdag, weer alles aan gedaan om het een mooi schouwspel te laten zijn. Complimenten aan deze mensen! Jan Driessen was de spreekstalmeester en dat deed hij met verve. Het vliegtuig dat vrijdag nog opgestegen was vanuit Lierop kwam gisteren weer aan met de complete Jeugdraad en aanhang. Maar wie zou de Prins of Prinses worden? Of de jeugdbruid, want de bruidegom was al bekend: Stef Kornuyt. Het eerste spel moest het bruidje opleveren en dat werd na een spannende onthulling Joyce van Houten. Getuigen werden Sten van Nuenen en Anne vd Eijnden.

Hierna moest de Jeugdprins of Prinses onthuld worden. Het werd uiteindelijk Prins Bjarne van de Biggelaar die dit seizoen als Jeugdprins van de Kaauw Voetjes Prins Rens op gaat volgen. Zijn adjudante is Anouk van de Biggelaar.

Na de onthullingen en de weer op dreef zijnde Koepelbloazers traden de Wibra's op.

In hun pauze was het de beurt aan 'zaniker' Harrie Hens waarna de Wibra's de avond afsloten. Prins Eric d'n 1e liet horen dat hij het zingen bij de Wibra's nog niet verleerd was. Hij zong een drietal nummers mee wat de aanwezigen zeker konden waarderen. Zie foto's van onze slapfotograaf en nog meer van Thieu en ook nog foto's van Siris... het kan niet op!

 

 

 


 

Zaterdag 12 november 2011:

Er is dit jaar 106 keer geraden voor de nieuwe prins. Drie ervan hebben het goed en mogen dus in ieder geval alvast gratis deelnemen aan het Jeu de Boules Tournooi met Koninginnedag.

José van de Bogaard, Gerard van Bussel en de broer van de Prins, Toon Hesius hadden het bij ’t rechte eind en kozen voor Eric. Toon Hesius heeft waarschijnlijk ergens een glazen bol staan want hij wist ook de afgelopen twee jaar de nieuwe prins te raden….

 


 

Zaterdag 12 november 2011:

Vanavond worden in de Residentie van Zaal Nellie van Oosterhout de jeugdhoogheden onthuld. Het beloofd, evenals gisteren, weer een hele happening te worden. Als je benieuwd bent wie de nieuwe hoogheden worden kom dan kijken vanaf 18.30 uur. Na de onthullingen zal zaniker Harrie Hens en de Wibra's zorgen voor het entertainment. Het beloofd dus weer een gezellige avond te worden. Komt dat zien!!

 

Vrijdag 10 november 2011:

 

 

Eric Hesius is de Prins van de Kaauw Voetjes. Marcel van de Zanden en Maria Coenen-Haazen zijn het boerenbruidspaar. De Kaauw Voetjes hebben het weer goed voor elkaar.... Carnaval 2012 kan bij voorbaat al niet meer kapot....

De lijfspreuk van Prins Erik I luidt ''Mi deez daag gin getop, wai zette deez tent op zunne kop''.

zie foto's en nog meer foto's

 


 

Zondag 6 november 2011:

 


Het examen van de klène grouwte Prins bleek een moeilijke bevalling voor de klène. Hij werd behoorlijk aan de tand gevoeld maar liep uiteindelijk net niet in z’n eigen ‘rattenval’. Gelukkig voor hem wist ‘zijn vriendin’ Ellis en zijn kinderen hem meermalen te redden. Zie enkele foto's. Het verslag houden wij voor ons anders wordt het voor de nieuwe Prins van volgend jaar wel heel erg gemakkelijk.

 


 

Zondag 23 oktober 2011:

 

Carnaval 2011-12 is nu echt begonnen. Op de Warming Up Party bij het Jagershuis, waar de Koepelbloazers en d'Einder Muzikanten een gezellige muzikale avond verzorgden, is gisterenavond om 23.11 de eerste hint bekend gemaakt: Warming Up. We gaan ook dit jaar weer de Prins raden op slaponline en in de bussen die op diverse plaatsen staan. Op slaponline is de prijs onder andere gratis deelname voor twee personen aan het Jeu de Boules Tournooi met Koninginnedag. We hopen dat er weer flink geraden wordt en zijn met jullie benieuwd welke verrassing er op vtijdag d'n elfde van d'n elfde tevoorschijn komt in Residentie Nellie van Oosterhout.

Op slaponline hebben we een link (in het linker rijtje op de hoofdpagina) naar Raden Maar, maar ook naar de website van de Kaauw Voetjes.

Stuur je keuze (en eventueel commentaar) naar nieuws@slaponline.nl en bekijk of je in de prijzen gaat vallen.

 


 

Zaterdag 22 oktober 2011:

Vrijdag 11-11-2011 wordt het weer een gekkenhuis in zaal van Oosterhout!!

Lierop wordt dan in Afrikaanse sferen gehuld, met als thema: Groeten uit de Jungle!
Diverse bekende Lieropse mensen zullen ten tonele verschijnen om het nieuwe Junglepaar te onthullen. Ook zal vanuit het Afrikaanse oerwoud de nieuwe Prins Carnaval naar voren komen.

Heeft u zin in een leuke en verrassende avond, noteer dan 11-11-11 vast in uw agenda en zorg dat je erbij bent!

De avond zal om 20.30 uur beginnen.
De onthulling van de jeugdhoogheden is op zaterdag 12-11-2011, met medewerking van Harrie Hens en de Wibra’s.

Ook zo benieuwd wat de jeugd weer moet doorstaan om jeugdprins(es) of bruidspaar te worden??

Kom dan kijken op 12-11 om 18.30 uur.

De jeugd heeft er zin in!!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dinsdag 18 oktober 2011:
Een, zoals hij zegt, betrouwbare bron stuurde ons onderstaand bericht….
‘Na alle geruchten over prins René d'n 1e, of dat hij nu wel of niet bij Slap of de Raad van 11 komt heb ik deze week uit betrouwbare bron vernomen dat prins René er uit is! Volgens ‘horen zeggen’ zal Prins René op vrijdag 11-11-11 niet aftreden! Hij zou hebben besloten om nog een jaar door te gaan als Prins van het Kaauwvoetenland. Hoe zal het bestuur van de carnavalsvereniging dit gaan oplossen? Ik ben benieuwd op vrijdag 11-11-11; we zullen het zien’.
 


 

Zaterdag 15 oktober 2011:
Na de grandioze, en zéér geslaagde 1e en 2de WARMING UP PARTY, kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven! Ook dit jaar bent u weer van harte welkom op de 3de WARMING UP PARTY 2011 in het zeer gastvrije café ’t Jagershuis in Lierop.
Het uitgangspunt van de WARMING UP PARTY is dat de Koepelbloazers er samen met een bevriende blaaskapel jaarlijks een gezellig begin zullen gaan maken voor de aftrap van een nieuw carnavalsseizoen. Voor deze 3e WARMING UP PARTY hebben wij onze vrienden uit Someren Eind de d'Einder Muzikanten, uitgenodigd. Tijdens deze avond kunnen beide blaaskapellen hun nieuwe repertoire laten horen en kunnen de stemmen alsmede de stijve spieren alvast gaan warm draaien voor de bekendmakingen van de aankomende nieuwe hoogheden van o.a. het Kaauwvoetjesland.
Rond de klok van 23.11 uur zal er door de carnavalsvereniging de 1e hint bekend gemaakt worden inzake het raden van de nieuwe prins waarna het feest pas écht los gaat barsten. Er zal gezamenlijk muziek gemaakt gaan worden, waarbij ook de aanwezige gasten de kans krijgen een deuntje mee te gaan blazen! Een muzikaal feest waarbij waarschijnlijk alle toppers van vroeger nog eens te horen zullen zijn…
Zaterdag 22 oktober om 20.30 uur… Hou deze avond maar alvast vrij! Zie ook enkele foto's van vorig jaar....
 


 

Donderdag 6 oktober 2011:

 

 

Gezocht: Lierops talent voor de Bonte Avond van 2012, want wat is de Bonte Avond in Lierop zonder Lierops talent? Het publiek is op zoek naar jou of jullie!!!!!
Komend jaar zal de Bonte Avond gehouden worden op 10 en 11 februari 2012. Lijkt het je iets om mee te doen, geef je dan vóór 1 november 2011 op bij Gerard van Beers (tel 0492-332544 of 06-12704581) of per mail: van_beers@chello.nl.

 Woensdag 28 september 2011:
Op 11-11 vind de onthulling plaats van CV de Kaauwvoetjes. Dit wil je toch niet missen? Wie wordt dit jaar prins van Kaauwvoetenland?? Kom kijken en geniet van een mooie, gezellige avond! Vanaf 20.30 uur staan de deuren open bij Zaal Nellie van Oosterhout. Maar ook onze jeugd blijft niet achter. Zij zullen op 12-11 onthuld worden. Wat moeten zij deze keer weer doorstaan?? Een prachtige avond van de jeugdonthulling mmv Tonproater Harrie Hens en de welbekende Lieropse Wibra's!! De avond begint om 18.30 uur wederom bij Zaal Nellie van Oosterhout.

  

Zondag 18 september 2011:

 


Onze kleine grote Prins René heeft z’n uitnodiging gisterenavond ontvangen. Een ‘echte’ – wel valsspelende - Rattenvanger bracht met zijn ‘ratjes’ een bezoek aan het Prinselijk Paar. De brief werd uitgereikt zonder al te veel woorden waarna het gezelschap weer vertrok. We zijn benieuwd hoe Rat René zal reageren? Zal hij de uitdaging aangaan om onderworpen te worden aan een dit jaar weer ‘zwaar’ examen.? Zie ook de foto's op onze slapgalerij...

 


 

Dinsdag 13 september 2011:

Er gaan geruchten in Lierop dat Prins René 1e helemaal niet bij SLAP wil komen. De SLAPpers laten zich echter het hoofd niet gek maken door de vele roddels en zijn al druk bezig met het opstellen van de “SLAP Toelatings Toets”. De aankondigingsbrief is al geschreven en zal op Kermiszaterdag zo rond de klok van 17.00 uur aan Prins René overhandigd worden.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

l

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 PRINS RADEN 

 

stuur uw inzending naar

 nieuws@slaponline.nl

 

 

1e hint: Warming Up          2e hint: Zo vader zo zoon         3e hint: Chinees

 

* = met commentaar

(tussen haakjes: in de bussen van de carnavalsvereniging)

 

Mark van Horik 9
Danny van de Loo 6*   (2x bussen)
Willem Hurkmans 6*
Jan van Lieshout jr 5*   (1x bussen)
Bas Verstappen 5
Mike Berkvens 5
Erik Hoeben 4
Ies Hooglugt 4 (4x bussen)
Geert Sanders 4*   (2x bussen)
Aad van Bussel 4  (1x bussen)
Eric Hesius 3
Gijs van Seggelen 2
Jozef Looijmans 2
Jos van Heugten 2  (1x bussen)
Peter van Lierop

3   (1x bussen)

Harrie Gubbels 1
Jan Bekx 1*
Hans van Moorsel 1
Bas Lemmen 1
Rene Manders 1
Ton van Hoof 1
Gerard van Bussel 1
Peter van Ooyen 1
Patricia Verbakel 1
Roel van de Laar 1
Niels van Lieshout 1
Tom Raaijmakers 1
Goof Hurkmans 1
Wilbert van de Laar 1
Rick Kusters 1
Marcel van de Zanden 1
Cor van Oosterhout 1
Wil Hofland 1
Wil van Gennip 1
Thwan van Gennip 1
Hans Verrijt 1
Leon Verstappen 1
Theo Megens 1
Marc Sanders 1
Harrie Gubbels 1
Johan Loomans 1
Piet van Lieshout 1
Mart van Lierop 1
Wim van Brussel 1
Paul Sanders 1
Jhonny 1 (1x bussen)
Twan van Lierop 1  (1x bussen)
Koen Sijbers 1   (1x bussen)
Henri Kuijpers 1   (1x bussen)
Rene van de Elzen 1   (1x bussen)
Mano van de Waarsenburg 1  (1x bussen)
Adrie vd Einden 1
Piet (friet) Raaijmakers 1*
Henk Berkers (van de gruun schut) 1
Bert van Lieshout (van Jan en Tonnie) 1
Robert van Otterdijk 1
Peter van Stiphout 1
   

 

 

JAN BEKX

Ook dit jaar wil ik weer een gokje wagen.

Warming up: dan denk ik meteen aan sport uiteraard en speciaal aan wat oudere mensen die zeker een warming up nodig hebben.

En ik ken natuurlijk veel sporters hier, maar een springt er speciaal uit omdat hij nog wekelijks gaat lopen en ook op het

veld zijn mannetje staat tussen alle veteranen.

En dan weet je het wel: onze warming up prins moet toch wel Jan Bekx zijn en daarom gaat mijn stem dit jaar naar hem uit.

Met vriendelijke groeten,

Hans Verrijt

 

JAN - WILLEM - GEERT

Voetballen bij de Chinees in het vierde (De Chinese Roos als sponsor) en allemaal zo vader zo zoon...

 

DANNY VAN DE LOO

Warming up: verwarmd gevoel bij een goede verzekering! / Prinses doet ook iets met “warming up”.

Zo vader, zo zoon: Zonen en vader proberen allemaal een beetje te voetballen.

Chinees: Vraag maar aan Albert van Hoof.

 

HARRIE GUBBELS

Nadat Geert Sanders en later Jantje van Lieshout bovenaan mijn lijst stonden, ben ik nu overgeschakeld op Harrie Gubbels.

Harrie zorgt er als penningmeester van de Kaauw Voetjes voor dat de vereniging er op financieel gebied “Warmpjes”

bij zit (Warming Up). Harrie begint wat de vorm van zijn rug betreft, steeds meer op zijn Vader te lijken ( Zo Vader zo Zoon).

Tot slot is Harrie lid van zowat ’n complete Chinese familie: Vader Sjang, en zijn ooms Sjeng (Lid van Verdienste van de Kaauw

Voetjes) en Ching (van de pony’s).

Frank Hurkmans

 

MIKE BERKVENS

Ik raad Mike Berkvens.

1. Warming-up: Warming-up is Engels. Als warming-up voor de carnaval gaat Mike op vakantie naar Engeland.

2. Zo vader zo zoon: Piet heeft al jaren een steek los/op met carnaval. Nu Mike ook. 

3. Chinees: Mike verdiend zijn geld met het maken van: maCHINE'ES

Gr. Bert van Lieshout

 

PIET (friet) RAAIJMAKERS

Bert, skon gevonden, inspirerend

Piet (friet) Raaijmakers

warming up: dor helt ie nie van

zo vader zo zoon: piet lot r skon bontjasse van make

chinees: da is geen friet

gr wouter

 

WILLEM HURKMANS

Mijne heren,

Volgens mij is het Willem Hurkmans.

1e hint: Warming up:  Zoon Rens is het afgelopen jaar jeugdprins geweest, dus hij heeft al een “Warming UP”gehad.

2e hint: Zo vader zo zoon: “ouwe” Willem en “jonge Willem zelfde naam spreekt voor zich.

3e hint: Chinees: Willem voetbalt bij het 4e team waarvan de sponsor  is de “Chinese Roos” uit Someren Eind, vandaar de hint Chinees.

Met vriendelijke groet,

Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf 

Piet van Bommel

 

 

 


 

CV's HOOGHEDEN

 

Prins

Bruidspaar

Jeugdhoogheden

 

----------------------------------------

 

Prins Erik 1

 

Naam: Henricus Josephus Catharina Hesius, roepnaam: Erik

Geboren: 14 juni 1964 op Eindje 10 te Lierop

 

Getrouwd: Ik ben getrouwd op 14 juni 1989 met Inie Janssen en zij komt uit Asten-Heusden

 

Kinderen: Dirk, Anne, Stijn en Maartje

Dirk heeft al vier jaar verkering met Maartje Verrijt en Anne is al twee jaar gelukkig met Chris Fillipini.

 

Woonplaats: Geboren en getogen op ‘t Eindje. Vanaf ons trouwen tot maart 1992 op Rulakker 2 gewoond,

daarna weer terug gekeerd op ’t Eindje 11.

Ouders & Schoonouders: Mijn ouders zijn Toon Hesius en Anneke Hesius-van den Boomen

nog steeds woonachtig op Rulakker 2 te Lierop.

Mijn schoonouders zijn Piet Janssen en Francien Janssen-van Bussel woonachtig op Heikamperweg 13 te Asten-Heusden.

Broers en zussen: Ik heb één broer, ex-prins Toon 2, en één zus Susanne. Zij wonen ook allebei in Lierop.

Ex-prins Toon 2 is getrouwd met ex-prinses Jolanda en hebben 2 kinderen: ex-jeugdprinses Kim en Toontje.  

Susan is al bijna 25 jaar gelukkig getrouwd met René Manders en hebben ook twee kinderen: Michelle en Marloes.

Inie heeft drie broers. Gerard getrouwd met Desireé; zij hebben  twee kinderen: Malou en Lise.

Wim is getrouwd met Lea, zij hebben drie kinderen: Vera, Geert en Hilde. Tot slot Martien, hij woont al jaren samen met Patricia.

 

Opleiding:

Basisschool ’t Rendal

MAVO Someren

MAS Mierlo-Hout

 

Werkervaring:

1984 – 1994 Maatschap met mijn vader. Fokzeugen- en opfokbedrijf.

1994 – 1995 Commercieel medewerker Hendrix’ Voeders

1995 – 2006 Proces–operator Coppens Diervoeding

Vanaf 2000 samen met Inie eigenaar van TOP Partyverhuur. Een verhuurbedrijf voor tenten en alle andere feestbenodigdheden.

               

Hobby’s:

Zingen.

Ik heb 13 jaar lang gezongen bij de Wibra’s. Momenteel zing ik als tenor bij het koor Stage Fright.

 

Muziek.

Liefhebber van fanfare en slagwerkgroep St. Willibrordus.

 

Toneel.

Begonnen op 16-jarige leeftijd met toneelspelen bij de culturele groep van NCB/KVO.

Sinds vorig jaar weer actief lid bij de Lieropse toneelvereniging proFiel.

 

Cabaret.

Al ruim tien jaar lid van de Buurmannen.

 

Carnaval.

Eén jaar adjudant, twaalf jaar vorst en twee jaar lid van de Raad van Elf geweest.

Ik mag samen met Harrie Ottenheim de laatste jaren de sleuteloverdracht regelen voor de gemeente Someren.

Verder doen Inie en ik jaarlijks mee met de carnavalsoptocht samen met onze buurt ’t Eindje.

De laatste twee jaren waren we dan ook zeer succesvol !! 

 

 Lijfspreuk:

 Mi deez daag gin getop

Wai zette deez tent op zunne kop!!

 

---------------------------------------------

 

BRUIDSPAAR:

 

Bruidegom:

Marcel van der Zanden, 38 jaar, getrouwd met Heidi van Gastel,
Pannoloog van beroep (dakdekker voor Lieropse mensen).
Wij hebben 2 kinderen. Hugo van 6 jaar en Sophie is 3 jaar oud.
Woonachtig op Slutelakker 14 te Lierop.

 

Bruid:

Ik ben dus Maria Coenen
Florastraat 4, Lierop
Getrouwd met Jacky Coenen, samen hebben we 2 dochters van 4 Ize en 6 Lana.

Jacky heeft nog 2 kinderen 8 Stijn en 10 Mandy. Die zijn om het weekend bij ons en dat is heel gezellig.
Ik werk bij de Spar 1.5 dag en ik ga nog poetsen bij `t Jagershuis.

 

------------------------------------------------------------ 

 

JEUGDHOOGHEDEN

 

Prins Bjarne d’n 1e

Zoon van Toon van den Biggelaar en Thea Reinders

Broer van Axel en Babet

Woont op Laan ten Boomen

Hobby: Voetbal en Tennis

 

Adjundant: Anouk van den Biggelaar

 

Boerenbruidspaar:

Stef Kornuijt

Zoon van Wiljan Kornuijt en Judith Peeters

Broer van Rob en Tino

Woont op de Slutelakker

Zijn grootste hobby is de scouting

Zijn getuige is Sven van Nuenen

 

En

 

Joyce van Houten

Dochter van Jacqueline en Marco

Zus van Wesley en Gyno

Woont op de Luitenakker

Hobby: Gitaar spelen en dansen

Getuige is Anne vd Eijden