Op zondag 2 juni vond de seizoenafsluiting van SV Lierop plaats met de jeugdtoernooien op sportpark De Renkant.

De leeftijdscategorieën O9 en O10 waren goed vertegenwoordigd met maar liefst 17 teams van Mill tot en met Someren. In een sportieve sfeer werden 42 wedstrijden gespeeld, begeleid door onze eigen jeugdspelers. Zowel spelers als begeleiding spraken achteraf over een geslaagde middag.

Daarna volgden de thuistoernooien van O17, O13 en O11 op vrijdagavond 7 juni, zaterdagmiddag 8 juni en zondagochtend 9 juni. Onze eigen selectiespelers en kaderleden namen de begeleiding op zich. Met een gezonde instelling gingen de teams de strijd met elkaar aan en gelukkig bleef iedereen blessurevrij gedurende alle vier de toernooidagen.

Na mooie poule- en finalewedstrijden werden de prijzen/medailles uitgereikt. De deelnemende teams hebben zichtbaar genoten en ons kantineteam voorzag iedereen van een natje en een droogje. Zonder deze kanjers zou het natuurlijk maar een droge boel zijn geweest.

Een nieuwe extra toernooiactiviteit werd geïntroduceerd door Han van de Laar en Rens Kuijpers. Deze O17-spelers bedachten, zetten uit en begeleidden een voetbalbehendigheidsparkoers. De toernooiwinnaar werd bepaald op basis van het team met de beste gemiddelde parcourstijd. Het verschil tussen nummer 1 en 2 was slechts 0,02 seconden – een ongelooflijk spannende strijd! De winnaar ging naar huis met een “gouden” bokaal.

Namens de organisatie willen we iedereen bedanken voor hun deelname, inzet en bijdrage aan wederom geslaagde jeugdtoernooien.